Boss Bottled x Chris Hemsworth

2017-11-07

HUGO BOSS har en ny kampanj, kallad "The Man of Today" som handlar om att ord talar för vem du strävar efter att vara, men det är dina handlingar som visar vem du verkligen är. The Man of Today är ingen mindre än Chris Hemsworth, den australienska skådespelaren som många av oss känner igen som Thor.

Boss Bottled EdT lanserades 1998 men skiljer sig från de lätta, akvatiska 90-talsdofterna med en fräsch, fruktig topp som omsveps av ett sensuellt och varmt hjärta och bas. I toppen finner vi äpple och citrusfrukter, som omfamnas av kanel, kryddnejlika och geranium. Doften landar sedan i en varm bas av sandelträ, vetiver, cederträ, olivträ samt amber- och muskliknande noter. Det är inte konstigt att Boss Bottled Edt fortfarande, snart 20 år senare, är en storsäljare.

En alldeles ljuvlig doft som även kommit i fler varianter genom åren, som t.ex den förförande Bottled Night EdT, den energigivande Bottled Sport EdT, den eleganta Bottled Tonic EdT och den klassiskt maskulina Bottled Unlimited EdT. Vilken Boss Bottled är du?