Bröllopsmakeup med the Balm

2017-05-23

Nu har bröllopssäsongen definitivt kickat igång och jag ska säga att jag redan gjort massor av brudsminkningar. För att ge er lite inspiration har jag gjort en sminkning som verkligen andas bröllop och som går i toner som varit väldigt poppis den här våren. Mer eller mindre alla produkterna kommer från The Balm som gör superhärliga och lättarbetade produkter.

Ett säkert kort för bröllop är att satsa mer på ögonen än läpparna, för let's be honest, du kommer säkert att ha så kul att du inte kommer orka tänka på läpparna. Med största sannolikhet kommer du även runt småtimmarna ha smetat ut sminket lite, så gör det enkelt för dig själv! Om du alltid använder rött läppstift så kör på det, men bröllopsdagen kanske inte är bästa tillfället att experimentera loss.

Vill du köra på en stark färg kan ett liquid lipstick vara att föredra eftersom det sitter bra! På mina läppar har jag the Balm Meet Matt(e) Hughes Long Lasting Liquid Lipstick i nyansen Charming. En färg som är ett par nyanser mörkare än min egen läppfärg, men så pass lik att den kommer att mattas av fint.

På ögonen har jag använt The Balm Meet Matt(e) Trimony Palette!)

Sista pricken över i:et för en bröllopssminkning tycker jag att lite fina fransar är! Är du ovan fransbärare kan det känns skönast att använda singelfransar, t ex Sweed Lashes Linda Hallberg Edition eller Ardell DuraLash Flare Medium Black. Jag bär Ardell Studio Effects 110 som är så himla klädsamma!

Ett sista tips är att ta dig tid att lägga en ordentlig bas! Sitter den på plats kommer du känna dig fin hela dagen. Jag brukar försöka att ha så tunna lager som möjligt eftersom det håller bäst. En primer är också att rekommendera för att maximera hållbarheten!

Produktlista för hela makeupen: