Brun-utan-sol: så lyckas du få solkyssta ben med BUS!

2017-07-02

Sommaren må vara här - men vart är solen? Eftersom den "lyst med sin frånvaro" (hehe) och jag vet att åtminstone jag saknar att ha sommarbruna ben så tänkte jag visa vad jag använder för brun-utan-sol för att hålla benen vackert solkyssta. En brun-utan-sol har många fördelar, t.ex så får du en snyggt brun bränna snabbt och du slipper utsätta huden för solens skadliga strålar.

Jag har använt mig av St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse som även är varumärkets mest sålda produkt. Denna underbara BUS-produkt har en lätt mousse-formula, nästan som en vispad soufflé, som ger en fantastiskt naturlig nyans - tack vare den gröna basen. En grönare bas gör att du minskar risken för en orange solbränna. Denna mousse är jättelätt att applicera och den torkar på bara några sekunder, vilket gör att den kan användas närsomhelst. För bästa resultat rekommenderar jag att använda en BUS-handske, t.ex Cocoa Brown Deluxe Double-Sided Pink Velvet Tanning Mitt eller Beautyblender BodyBlender, detta för att dels inte lämna spår i dina handflator men också för att resultatet blir jämnare. Moussen har mjukgörande aloe vera i sig vilket gör att huden inte torkar ut.

En applicering håller ungefär i 3-4 duschar och önskar du ett mer intensivt resultat så går det jättebra att applicera ytterligare en gång någon dag efter du applicerat första lagret. Det kan dock vara bra, att trots att produkten torkar jättesnabbt, undvika kontakt med kläder eller textiler tills dess att du känner att produkten torkat in ordentligt.

Före.

Efter.