De fem Shiseido-produkterna du måste ha

2017-07-24

Shiseido är varumärket med över 140 års erfarenhet (japp, de grundades redan 1872) av skönhetsmarknaden. Shiseido vet vad de talar om helt enkelt. De erbjuder både makeup och hudvård som verkligen ger dig effekt, både på kort och lång sikt. Vi har listat våra 5 favoriter från Shiseido just nu, prova Shiseido så kommer du att förstå!

Shiseido Makeup Eyelash Curler

Bästsäljande fransböjare sedan 2010, the one and only - Shiseido Makeup Eyelash Curler! Denna fransböjare har lyfts till skyarna av många, och vi förstår verkligen varför. Den böjer fansarna från rötterna och ger verkligen en vacker kantfri böj.

Shiseido Pureness Oil Control Blotting Paper

Att alltid ha med sig i handväskan för dig som blir glansig under dagen! Dessa behändiga ark fräschar upp huden och avlägsnar glans snabbt och effektivt genom att absorbera överflödigt sebum.

Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate

Boosta hudens naturliga skydd! Detta koncentrat är resultatet av 20 års forskning där Shiseido tagit fram en produkt som hjälper till att aktivera hudens naturliga skyddssystem, detta för att huden bättre ska kunna stå emot miljömässiga påfrestningar - vilket i sin tur förebygger ålderstecken!

Shiseido Ever Bloom EdP

Åh-du-ljuvliga-sommardoft! Denna blommiga, tidlösa och eleganta doft förför ens sinnen med toppnoter av jasmin, ros och lotus som övergår i ett hjärta av gardenia, mysk och apelsinblomma. Den landar mjukt i en bas av cyklamen och lotus.

Shiseido Ibuki Smart Filtering Smoother

Ett måste-ha för felfri hy! Denna produkt har en sammetslen, lätt formula som ger huden en matt finish genom att absorbera överflödigt talg under dagen och reducera synligheten av porer. Den ska användas på färdig mejk, som finish-produkt, för att ge en jämn, mjuk yta så du är fotoredo på ett kick. Du kan också använda den som primer.