eleven is trendy: One Colour Makeup

2017-09-21

En trend som vi sett blir hett i höst är "One Colour Makeup", dvs du ska kunna göra i princip hela din look med bara en produkt och en färg. Rött är också väldigt inne i höst så jag har gjort min look med .FÄRG Matte Hyperflex Shadow i nyansen Vinteräpple. Här har jag jobbat med en fluffig sminkborste och bara suddat och suddat för att få en snygg sotning av den röda nyansen på hela ögonlocket. Läppar och bas har jag behållt naturligt sen har jag bara adderat lite mascara!

Det positiva med .FÄRG Matte Hyperflex Shadow är att den går att använda till det mesta! Du kan använda den som ögonskugga, rouge, till brynen, blanda med läppglans och använda på läpparna - ja mycket helt enkelt! Jag ville också göra en lite "glossy" look så jag duttade på lite av deras .FÄRG Läppglans i nyansen Big Boss som är genomskinligt för att få till en "glossy" effekt!

Multifunktionella produkter för hela mejken

Det finns flera produkter som Hyperflex Shadow som funkar till det mesta när det kommer till din makeup. Idealiskt för dig som inte vill ha ett brett sminksortiment hemma eller som vill hålla det enkelt! Jag tänkte tipsa om några sådana multifunktionella produkter:

  • Pixi MultiBalm - ett härligt balm som funkar både för läppar och kinder, med en behaglig krämpuder-formula som smälter in i huden och går att bygga i lager för önskad intensitet.
  • Cover FX Custom Enhancer Drops - dessa droppar går att använda till mycket! Dels fungerar de utmärkt som highlighter, de går att blanda med din foundation för härlig lyster, de går att mixa med ögonskugga för en lysterfull look och med ditt läppglans för en cool look.
  • the Balm Frat Boy Shadow/Blush - ett härligt puderrouge som funkar lika bra som ögonskugga!
  • rms beauty Master Mixer - en personlig favorit! Denna multifunktionella produkt har en roséguldfärgad, skimrande nyans som går att mixa med alla slags läpp-, kind-, ögon- och highlightingprodukter för att ge en lyster "inifrån". Den fungerar också perfekt ensam för att highlighta t.ex amorbåge, kindben och näsa.