eleven is trendy: Varför du bör köpa en ansiktsmist

2017-09-11

Varför bör du köpa en ansiktsmist? En ansiktsmist är perfekt att alltid ha i närheten då en ansiktsmist framförallt fräschar upp, återfuktar och ger en sval härlig känsla. Oftast kan en ansiktsmist appliceras både innan och efter makeup, och är idealisk för dig som spenderar mycket tid framför en dator eller vistas mycket i torra miljöer. Men, det finns också ansiktsmister som hjälper till att t.ex förbereda huden för nästkommande hudvård och som fixerar din makeup. Nedan listar vi 5 st ansiktsmister som är populära just nu!

5 ansiktsmister du bara måste ha

 1. Lumene LÄHDE Pure Arctic Hydration Spring Water Mist - återfuktning på djupet!
  Denna ansiktsmist från Lumene är alldeles underbar! Den ger en omedelbar återfuktning och är idealisk om du sitter mycket framför datorn eller vistas i torra inomhusmiljöer. Den är berikad med rent arktiskt källvatten och mineralrik björksav, detta hjälper till att balansera hudens fuktighetsnivåer, ger en svalkande och uppfriskande känsla och funkar både under och över makeup!

 2. IsaDora Prime Fix Moisturize Face Mist - förbereder, återfuktar och fixerar!
  En ansiktsmist är ofta inte bara till för att ge huden en återfuktande boost under dagen utan det finns vissa mister som även hjälper din makeup att sitta på plats längre. Denna ansiktsmist från IsaDora hjälper till att förbereda och återfukta huden samtidigt som den kan fixera din makeup och ge en fräsch "glow".

 3. Pixi Hydrating Milky Mist - omedelbar återfuktning som förberedelse!
  Denna fjäderlätta mist har en mjölkig konsistens men känns superlätt på huden. Den är idealisk att använda innan serum eller makeup då hyaluronsyra ger ordentlig återfuktning och svart havre samt linolsyra hjälper ingredienserna av nästkommande hudvård att absorberas bättre av huden.

 4. Skindinavia The Makeup Finishing Spray Oil Control - för dig som får glansig hud!
  Att bli glansig under dagen är ett vanligt problem. Denna ansiktsmist hjälper till att kontrollera glansen under dagen och ger en mjuk, matt finish till din makeup.

 5. Neal's Yard Remedies Frankincense Hydrating Facial Mist - uppfriskande & vegansk!
  Denna uppfriskande ansiktsmist består till 98% av ekologiska ingredienser och är dessutom vegansk. Den är idealisk att ha i handväskan för att närsomhelst under dagen återfukta och ge lyster. Funkar utmärkt över makeup!