Elie Saab Resort Collection

2017-03-16

Samtidigt som vi, med många andra världen över alltid fascineras och faller pladask för den libanesiska designerns Elie Saab's böljande och välsydda verk inom modevärlden, lanserar han nu en ny doft som får oss lika förtjusta som i modet. Kollektionen, Resort Collection, kommer sedan något år tillbaka som en limited edition. Plaggen, likt denna underbara doften som vi fått turen har fått känna på, i Resort Collection 2017 känns som vanligt mitt i prick, och erbjuder mycket färgglada inslag i kombination med de klassiska stilrena silhuetterna.

Elie Saab Le Parfume Resort Collection EdT 2017 har en charmigt gradient smultronröd ton med en tung välsvarvad flaska i glas som verkligen väcker ett ha-begär redan vid första anblick. Den röda nyansen har fått sin inspiration utav den röda mattan, vilket ofta också förknippas med en signifikant glamour och mycket uppmärksamhet - lite i symbios med känslorna som vi tror är tanken man ska få när man applicerar doften.

Själva doften i sig, utöver det självklara att flaskan andas lyx och flärd, omsveper känslan och tanken som du får utav solens härliga solstrålar mot vattnet, tropiska blommor och den härliga brisen mot din kind. Som en liten semester till valfri tropisk ö med en drink i handen, fast i en parfym - drömmen! Noterna från den italienska röda rosen och den söta frangipani-blommor (en fantastisk blomma om du gillar de söta och vanilj-aktiga dofterna i vanliga fall), i kombination med bland annat jasmin får verkligen en att känna sig helt zen och redo att ta sig an dagen (eller kvällen om man vill det!). Doften är otroligt varm och mysig, och känns helt rätt från första början. Det är verkligen den perfekta balansgången mellan det supersöta och det blommiga, utan att bli för mycket utav det ena eller det andra. I och med de lätta noterna samt att den är en EDT, så är den också perfekt för dig som känner att en vanligt parfym känns för tung och för mycket.

Detta känns som en mysig och ny tappning på en söt och blommig doft som man inte känt tidigare - den är verkligen alldeles ljuvlig och perfekt för den moderna kvinnan att möta våren och sommaren i!