Elizabeth Arden PRO - Tar hudvård till nästa nivå

2017-07-17

Det är ett forskningssamarbete i världsklass som resulterat i en banbrytande ny cosmeceutical-hudvård. Vi pratar om samarbetet mellan det världsledande och etablerade kosmetikabolaget Elizabeth Arden och ledande hudvårdsexperten Joe Lewis, som tagit fram Elizabeth Arden PRO.

Ett samarbete av världsklass

Elizabeth Arden PRO är utvecklat av Joe Lewis, som har mer än 30 års erfarenhet inom branschen. Han har ansökt om sex patent för denna serie och det har genomförts en rad kliniska studier som bevisar effekten av produkterna. Lewis samarbetade med Elizabeth Arden Inc. första gången 2005 med lanseringen av Prevage®, som har fått mer än 160 utmärkelser över hela världen. Joe Lewis är forskare inom cosmeceutical och känd för introduktionen av banbrytande hudvårdsteknologier och ingredienser, såsom AHA-syran 1983.

Så fungerar Elizabeth Arden PRO

De kliniskt bevisade teknikerna i Elizabeth Arden PRO, sätter en ny nivå för resultat av hudvård. Produkterna bygger på de allra senaste rönen inom hudvetenskap och de senaste innovationerna inom ingrediensteknik. Teknologin i Elizabeth Arden PRO är kanske det största genombrottet inom professionell hudvård någonsin.

Elizabeth Arden PRO Triple Action Protector SPF 50
- ger ett solskydd med en fuktgivande formula, som passar alla hudtyper och som smälter in i huden.

Det är främst två unika och revolutionerande områden som gör att produkterna skiljer sig från alla andra hudvårdsprodukter:

Topical Skin Protection;

Elizabeth Arden PRO skyddar mot både UVA/UVB-strålar och fria radikaler samt innehåller ett proteinskyddande komplex av antioxidanter för bästa skydd.

AHA + Retinoid;

Elizabeth Arden PRO är först i världen med att lyckas kombinera de två bästa ingredienserna för antiage; mjölksyra (AHA) och retinoid (A-vitamin) i en och samma formula. Det är därför Elizabeth Arden PRO:s produkter ger snabba och synliga förbättringar på huden vid regelbunden användning.

Du hittar hela Elizabeth Arden PROs sortiment hos eleven.se.