Experten på K-Beauty Olivia Hoback ger sina 5 bästa tips

2017-10-24

Hon är expert inom K-Beauty och har provat mängder av K-Beauty-produkter genom åren. Olivia Hoback driver bloggen k-beauty-europe.com och kommer här att ge sina fem bästa K-Beauty-tips!


Jag måste ha hunnit testa minst 200-300 produkter vid det här laget. Har man en K-beauty-blogg kan man inte ligga på latsidan precis. Den Europeiska marknaden håller fullkomligt på att explodera av K-beauty just nu, och det mesta jag provat håller en väldigt hög kvalité! Jag beställer de flesta Koreanska produkter direkt från Korea, men jag har även hittat nya favoriter genom olika samarbeten med företag. Här är mina topp 5 K-beauty favoriter absolut värda att testa!

1. MISSHA Time Revolution The First Treatment Essence

Min absoluta holy grail of all times. Jag bara älskar denna essence och har använt den i nästan 2 år nu! Ser ut och känns som vatten, men Missha Time Revolution The First Treatment Essence är packad med hela 90% fermenterad jäst som hjälper cellförnyelsen och gör din hud så fräsch och fin som den bara kan bli.

MISSHA Super Aqua Refreshing Cleansing Foam

En gammal K-beauty favorit som typ alla mina vänner provat vid det här laget! Fräsch doft och mjukt krämigt skum. Perfekt som andra steg i en sk double cleansing. En gigantisk tub på hela 200ml som räcker i över 6 månader.

3. COSRX Acne Pimple Master Patch

Räddaren i nöden om du råkar få en stor röd finne lagom till den där viktiga fotograferingen, festen eller dejten. COSRX Acne Pimple Master Patch kommer i pack om 24st små "klistermärken" som man applicerar över det inflammerade området. Produkten punktbehandlar finnen och håller bakterier borta. Snabbar på läkningen och dämpar rödhet.

4. Mizon Hyaluronic Acid 100

Ett trevligt & fräscht serum som kan läggas till i vilken hudvårdsrutin som helst oavsett hudtyp eller ålder. Djupt återfuktande serum packat med hela 50% hyaluronsyra. Lätt konsistens som absorberas snabbt av huden. Ingen parfym. Kan användas natt som dag och funkar under makeup. Passar även den känsligaste hud. Toppen!

5. SHEET MASKS!

Sheet masks är ett måste inom K-beauty! Några jag verkligen kan rekommendera är Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet som är både otroligt återfuktande och roliga att använda med sina fantastiska djurtryck!

Är det något jag har lärt mig med K-beauty så är det att produkterna alltid cruelty free, att de håller en hög kvalitet med verksamma ingredienser samt att de är otroligt prisvärda om man jämför med Europeisk hudvård. I min blogg hittar du fler fantastiska Koreanska produkter, ett perfekt ställe att börja på om du känner dig förvirrad av det oändliga utbudet av produkter. Om du inte hunnit testa K-beauty än, så har du din shopping lista här ovan, du kan tacka mig sen!

Skrivet av Olivia Hoback
Blogg: k-beauty-europe.com K-beauty Sverige: "Sveriges största K-beatuy Blogg"