Fantastiska Fransar med Ardell

2017-07-31

Vår elevenista Saga har testat Ardell nya premiumfransar Flawless och Faux Mink som kommer i 5 respektive 4 olika modeller. Båda är av högsta kvalité gjorda för att vara lätta att använda samtidigt som de ger en sensuell och dramatisk look som ser naturlig ut.

Här tipsar Saga om hur man applicerar lösögonfransar på bästa sätt för ett naturligt resultat som håller länge.

1. Kolla passformen

Innan du applicerar dina lösögonfransar är det viktigt att du mäter och justerar längden så att de passar din naturliga fransrad. Annars kan de skava och röra på sig, plus att det inte ser lika naturligt ut. Om fransen är för lång, klipp alltid från fransens yttre del.

2. Applicera lim

Applicera limmet på lösögonfransens fransrad och låt det torka i 30 sekunder.
- Tips! Min personliga favorit är Ardell Duo Eyelash Adhesive Dark som håller fransarna på plats hela dagen utan att irritera ögon eller hud. Den är även skonsam och lätt att tvätta av vid borttagning.


Ardell Faux Mink

3. Applicera lösögonfrans

Placera lösögonfransen så nära din naturliga fransrad som möjligt. Använd din fingertopp för att försiktigt trycka på fransraden och fästa allt på plats.
- Tips! Jag brukar använda en pincett eller en Ardell Dual Lash Applicator som hjälper mig att applicera lösögonfransarna effektivt och utan problem.

4. Skötsel och vård

Lösögonfransar av hög kvalité håller länge, men det är viktigt att du tar hand om dem på rätt sätt för att de ska hålla sig fina. Applicera inte mascara på dina lösögonfransar om du vill använda dem flera gånger. Det sliter och riskerar att fransarna tappar sin ursprungliga form.

5. Borttagning

Vid borttagning ska du ta av dem försiktigt utan att dra i stråna. Ta ett fint grepp om yttre fransraden på lösögonfransen och dra försiktigt av inåt ögat. Använd ett bra lim som sitter bra under dagen men som inte lämnar limrester i din naturliga fransrad efteråt.


Ardell Flawless

Du hittar Ardells nya kollektion Ardell Faux Mink 810 och Ardell Flawless 800 hos oss på eleven.se och i din närmaste butik.