Färgglada läppar till Påsk

2017-04-13

Om det är något jag verkligen gillar så är det en färgglad läpp, gärna i en lite underlig färg som kanske inte är den givna läppfärgen. Något jag välkomnar varmt är dessutom att många märken nu släpper uppgraderade versioner av vanligt läppglans i form av högpigmenterade och ganska hållbara upplagor.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP och Models Own är två märken som har en drös roliga och färgglada nyanser i sitt sortiment. Jag har testat NYX PROFESSIONAL MAKEUP Cosmic Metals Lip Cream och Models Own Lip Gunk - Metallic Lip Paint (är inte "Lip Gunk" kanske världens bästa produktnamn?).

Lite sådär okonvetionella läppfärger kan ibland kännas lite läskiga att bära, så jag tänkte visa mina fyra bästa sätt!

Nummer 1: Tillsammans med en vingad eyeliner! Min första tanke då jag är sugen på en knallig läpp är alltid en vingad eyeliner. Det markerar ögat och ger det en sådär härligt flörtig blick. Här bär jag Models Own Lip Gunk Metallic Lip Paint i nyansen Lava 01.

Nummer 2: Sotade ögon funkar med exakt allt! Bry dig inte om dumma regler om att man inte ska bära dittan med dattan, regler är till för att brytas och bäst resultat får du oftast när du vågar testa något nytt. Här bär jag en av mina favoriter, NYX Cosmic Metals Lip Cream Extraterrestrial!

Nummer 3: Nakna ögon och markerade bryn funkar med ungefär allt. Känner du dig lite trött eller naken är mitt tips att dra på lite extra bronzer eller rouge, det piggar upp! Till denna look har jag använt Models Own Lip Gunk Metal Lip Paint Fusion 06!

Nummer 4: Rådjursögon + tokig läppfärg = sant! Med ett par stora, diffust brunsotade ögon tillsammans med fluffiga fransar funkar ungefär allt. Du är söt varesig du har en beige läpp eller en svart! NYX Cosmic Metals Lip Cream Comet's Tail är den perfekta metalliska blå nyansen för dig som vill lajva Bl ümchen, fast på ett modernare sätt.

Sist ut vill jag visa de här underbara färgerna!

Models Own Lip Gunk Glossy Lip Paint Mush 06

NYX Cosmic Metals Lip Cream Electromagnetic

NYX Cosmic Metals Lip Cream Solar Energy

Models Own Lip Gunk Metal Lip Paint Chaos 03

NYX Cosmic Metals Lip Cream Ultraviolet

Models Own Lip Gunk Metal Lip Paint Shout 04