Färgglada ögonfransar

2017-07-06

Färgglada fransar blev populärt under våren och fortsätter även nu under sommaren, det är verkligen det perfekta sättet att ge din look extra färg för ett glatt intryck. Jag har valt att göra två olika ögonlooks med färgglada fransar, en med blå nyans och en med ter olika färger för en cool ombre-effekt.

Ombre på dina fransar

Här har jag använt mig av NYX PROFESSIONAL MAKEUP Vivid Brights Eyeliner i nyanserna Blossom, Petal och Halo. Jag målade dessa på lösögonfransarna Depend Eyelashes Rebecka och sedan på mina egna fransar för att få denna effekt. Snyggt va?

Blå ögonfransar

För min andra look har jag använt Collistar Mascara Art Design i som har en härlig ljusblå/turkos färg. Jag applicerade först mascaran på lösögonfransarna som jag höll med en pincett. Sedan applicerade jag mascara på mina egna fransar, och placerade lösögonfransarna på det. Jätteenkelt men ger en så stor effekt! Idealiskt nu i sommar för en fräsch look. Om du inte vill gå all-in med färgglad mascara på övre fransarna så kan det räcka med att applicera vanlig svart mascara på övre fransarna, blå mascara på nedre fransarna - ger också en fräsch effekt!