Favoriter från Maybelline New York

2017-10-02

För över 100 år sen, år 1915 för att vara exakt, grundades varumärket Maybelline New York av Tom Lyle Williams. Allt började med kakmascaror, som hyllning till sin syster Mabel som dessutom inspirerade honom till varumärkets namn. Fram t.o.m 14/10 så erbjuder vi 20% rabatt på Maybelline och tänkte därför ta tillfället i akt och tipsa om 5 absoluta kundfavoriter från varumärket!

Maybelline Master Fix Loose Powder

En relativt ny produkt i Maybelline-familjen men ack så älskad av sina användare. Detta lösa ultrafina puder ger vem som helst möjligheten att fixera sin makeup som ett proffs och ger en naturligt matt finish.

Maybelline New York Instant Rewind Concealer

Du har nog sett den på youtube... Denna concealer är otroligt omtalad bland influencers i USA och blev nyligen tillgänglig ordentligt i Sverige. Den har en otrolig täckning som gör att du enkelt kan dölja mörka ringar utan att concealern blir kakig eller lägger sig i linjer. Den har en smidig kudd-applikator som gör appliceringen enkel och snabb.

Maybelline New York Tattoo Brow Peel-Off Tint

En semipermanent "bryntatuering"! Denna flytande gel appliceras över dina bryn i önskad form, du låter den torka i minst 20 minuter och "drar" sedan av gelen försiktigt och voilá! Dina bryn har nu en vacker färg som sitter i upp till 3 dagar!

Maybelline New York Lash Sensational Lash Multiplying Mascara

En mascara som varit älskad från första stund! Denna mascara hjälper till att definiera alla fransar för att ge en dramatisk effekt. Den ger intensiv färg och fångar även de minsta fransarna för bästa effekt!

Maybelline Color Sensational Matte Nudes

Samma krämiga formula som originalet, bara i fyra skira nude-nyanser. De är berikade med närande honungsnektar som inte bara ger den krämiga känslan utan vårdar läpparna. Perfekt för dig som vill ha de perfekta nude-nyanserna!