Fem klassiska Maria Nila-produkter

2017-07-25

Maria Nila Colour Care Colour Refresh, 0,20 Pearl Silver

Den idealiska inpackningen för dig med blont eller grått hår. Denna inpackning är verkligen en klassiker och reducerar oönskade gula toner i blont eller grått hår tack vare violetta pigment. Den vårdar håret och ger en mjuk känsla, samtidigt som den har en ljuvlig doft. Den är även idealisk att använda om du har blont hår och vill ha grått hår,

Maria Nila Kolorit 260 Heat Protector

Detta värmeskydd är ett måste-ha för dig som använder värmeverktyg. Den hjälper till att skydda håret mot värme, samtidigt som håret får en mjuk känsla och en riktigt härlig doft av päron.

Maria Nila Care Pure Volume Colour Guard Masque

Denna hårinpackning är idealisk för dig med tunt och fint hår då den hjälper till att återfukta, ge näring och ett satinmjukt resultat till håret. Den hjälper även till att skydda din hårfärgs glans och är fri från både sulfater och parabener.

Maria Nila Colour Guard Complex Salty Cream

En veganvänlig texturgivande gel-kräm som gör det enkelt för dig att skapa den perfekta strandlooken.Den hjälper till att definiera och ge kontroll till dina lockar samtidigt som den skyddar håret mot UV-strålar.

Maria Nila True Soft Argan Oil

Åh du ljuvliga fukt! Denna arganolja ger håret en rejäl fuktboost samtidigt som den reducerar frissighet och skyddar mot UV-strålar. Oljan hjälper till att skydda din hårfärg och lämnar håret mjukt, lent och glänsande!