Fräsch makeuplook med Lily Lolo

2017-04-26

Oftast när jag sminkar mig blir det kreativt och mycket, jag ser absolut inget fel i att rocka ett blått läppstift en måndag, men ibland är det rätt gött att vara nedtonat snygg med. Jag har gjort en schysst makeup som passar den sminkglada till vardags och den lite mer försiktiga till fest. Till denna makeup har jag endast använt produkter från mineralsminkmärket Lily Lolo.

Mineralsmink finns i många olika former, prisklasser och färger, men en gemensam nämnare är att det brukar vara väldigt snällt för huden och dessutom brukar vara väldigt lätt att använda. Lily Lolo som jag använt till denna makeup är inget undantag och passar nog de flesta kunskapsnivåer och plånböcker.

Jag är väldigt för att använda en produkt till många saker och har här faktiskt använt en bronzer som ögonskugga och en ögonskugga som highlighter. På ögonen och i ansiktet har jag använt Lily Lolo Pressed Bronzer i färgen Miami Beach. Denna har jag runt ögonen använt för att ge lite form och definition.

Den fantastiska ögonskuggan Angelic ger ett skimrigt, lätt glittrigt och drömmigt intryck som passar så himla fint både som highlighter och ögonskugga. För den lite fegare kan ögonskugga vara nog, men om du gillar en sparkly highlighter är denna ett måste!

Fullständig produktlista: