Fyra sheet masks som snabbt blev favoriter

2017-06-07

Sheet Masks är verkligen hett just nu och du borde verkligen prova! De är så smidiga och läggs enkelt på ansiktet efter du rengjort det, låt dem verka mellan 15-20 minuter (läs på enskild mask hur länge den ska sitta). Jag har provat fyra olika sheet masks och tänkte berätta lite om dem för er!

Skin79 All That Rose Mask

Först ut är All That Rose Mask från Skin79. Den hade väldigt små hål för ögonen så den passade inte helt bra på mig, haha, men åh så underbar! Den är perfekt för dig med torr hud och som behöver en rejäl fuktboost. När du tagit av dig masken masserar du in överflödig produkt - voilá, din hud känns otroligt återfuktad, len och fräsch. Denna ansiktsmask är berikad med rosolja och rosextrakt som med en avkopplande doft ger din hud ordentligt med fukt.

Skin79 Animal Mask, Dark Panda

Denna sheet mask var den absolut gulligaste - och jag måste erkänna, det var svårt att hålla sig för skratt när man såg sig själv i spegeln. Den var även helt underbar för huden! Tack vare niacinamid som är en aktiv nyckelingrediens ger masken en uppljusande och lystergivande effekt. Den är även berikad med fröolja, bl.a från jojoba, vindruva och lotus. Dessa ingredienser ger din hud ordentligt med fukt och ger hyn en pigg känsla!

COSRX Holy Moly Snail Mask

Denna blev min favorit! Den var lättast att applicera och var så himla härlig i formulan. Själva masken är gjord av 100% konstsilke, vilket gör att den är väldigt behaglig på huden men också gör det lättare för huden att absorbera formulan. Idealisk för trött, torr och glåmig hud som behöver en uppfriskande boost!

3INA The Soothing and Nourising Mask

Den här masken var perfekt efter att jag varit en dag i solen och kände mig lite torr. Den är perfekt för torr hy då formulan är oljebaserad. Den har en kombination av verksamma ingredienser som vårdar, ger näring och fukt till trött och irriterad hud. Formulan innehåller även manukahonungs-extrakt som bl.a ger en uppljusande och återfuktande effekt. Funkar även för känslig hy!