Gerard Cosmetics har landat hos oss på eleven!

2017-07-18

Gerard Cosmetics är ett sminkmärket på allas läppar just nu, både bokstavligen såväl som att alla pratar om varumärket som med sina innovativa och smarta produkter har tagit branschen med storm!
Gerard Cosmetics är skapat av Jennifer Gerard som ville ta fram produkter som kunde tillåta kvinnor att vara chica och stilsäkra med hjälp av bra pigment, verktyg och nyanser. Jennifer var trött på att blanda olika foundations för att uppnå den perfekta nyansen varav BB Plus Illumination föddes och blev startskottet på en större kollektion och världsledande makeupmärke.

Gerard Cosmetics motto är att det ska vara bra produkter av hög kvalitet som dessutom är plånboksvänliga. Deras kollektioner består av allt från härliga läppstift, ögonpaletter, setting sprays till tandblekning och mycket mer!

Jag har testat tre olika produkter från Gerard cosmetics, deras Gerard Cosmetics Hydra Mattes Liquid Lipstick, Gerard Cosmetics Slay All Day Setting Spray och deras Gerard Cosmetics Lipstick.

Gerard Cosmetics Hydra Mattes Liquid Lipstick

Deras Hydra Matte Liquid Lipstick är en klar favorit hos mig, jag köpte ett par stycken för 2 år sedan och har sedan dess fyllt på med fler allt eftersom. Läppstiftet ger en ultramatt effekt som sitter på plats hela dagen och som klarar av både mat och dryck utan att kladda. Den känns mjuk och torkar inte ut läpparna, även fast den är matt i resultatet, ett läppstift som jag anser är underbart! Gerard Cosmetics har även en variant på detta läppstift som ger en metallisk effekt, väldigt snyggt och trendigt just nu.

Hydra matte liquid Lipstick - Skinny Dip

Hydra matte liquid Lipstick - Serenity

Hydra matte liquid Lipstick - Mercury Rising

Gerard Cosmetics Lipstick

Jag testade även deras klassiska Lipstick som har en krämig formula med ingredienser som Jojoba Oil som ger en satinfinish och som bibehåller fukten hos läpparna.
Läppstiftet har en bra hållbarhet med en len formula på läpparna som känns behaglig i flera timmar. Väldigt härliga läppstift med klassiska nyanser där det finns något för alla.

Lipstick - Merlot

Lipstick Rodeo Drive

Gerard Cosmetics Slay All Day Setting Spray

En setting spray borde vara ett måste för alla nu! Det är en stor favorit hos makeupartister världen över men nu börjar denna smarta spray hitta sig hem till allt fler!
Denna Slay All Day Setting Spray fixerar ditt smink och ser till att det håller sig på plats hela dagen. Den känns också väldigt behaglig mot hyn då den har en kylande effekt samt en fräsch doft. Jag har testat Cucumber som doftar så fräscht och rent som kan tänka sig...

Gerard Cosmetics Slay All Day Setting Spray finns i Watermelon, Coconut, Cucumber, Grapefruit, Jasmin, Lavender, Lemongrass, Peach och Mango.

Du hittar fler produkter från Gerard Cosmetics sortiment hos eleven.se.