Get ready med Läman och Milani!

2017-09-17

Vi intervjuade den omtyckta livstilsbloggaren Läman Arzulayeva (lamans.se) inför Fashion Week och hade dessutom möjlighet att få vara med när hon gjorde sig i ordning inför festligheterna.

Hej Läman! Vad kul med en intervju! Hur länge har du bloggat nu?
Jag startade min första blogg när jag gick i grundskolan som en rolig grej, men sen fann jag ett stort intresse i det och det blev en del av mig. Min nuvarande blogg startade jag 2014 och har haft den nu i drygt tre år.

Vad postar du på din blogg?
I min blogg får man främst läsa om mitt stora intresse för mode, jag delar med mig av de senaste modetrenderna, snygga outfits att inspireras av, skönhetstips och en glimt av min vardag.

Hur personlig är du?
Jag skulle säga att jag är personlig i min blogg, men inte privat. Mitt fokus är min passion för mode och skönhet som är en stor del av mig men också en del av min vardag, vad jag gör, mina tankar och åsikter när det kommer till t.ex stress, utbildning, mål och drömmar. Jag är trots allt en individ med känslor och går igenom alla stadier i livet precis som alla andra även om det inte är mitt fokus i bloggen.

Hur är det egentligen att blogga, roligt, svårt, tidskrävande, jobbigt, inspirerande?
Det är en blandning av allt, det är otroligt roligt att blogga och det är just därför jag fortsätter att göra det. Men det många inte förstår är att det är tidskrävande att sitta och skapa alla inlägg, det ska fotas, vara variation av inlägg och hitta produkter att sätta ihop och skapa collage av. Ibland kan jag sakna motivation och kreativitet vilket skapar ångest inom mig för att bloggen står tom och mina läsare förväntar sig nya inlägg. Men det är något jag längtar efter att göra när jag kommer hem från skolan, jobbet eller när jag är ute har jag alltid kameran med mig och tänker på bloggen, för det är givande att inspirera andra. Den respons jag får på mina sociala medier ger mig all motivation jag behöver för att fortsätta skapa.

Vilka andra sociala konton utöver bloggen har du och vad heter du där?
Jag driver ett instagramkonto med över 70 000 följare där jag heter @lamanss. Jag älskar instagram, det är kul att dela med sig av bilder med korta beskrivningar där även min följare får en mer intim relation till mig genom att jag dela med mig av mina alldagliga aktiviteter via instastory. Jag har även nyligen bestämt mig för att skapa en Youtubekanal där jag heter Läman Arzulayeva

Hur är ditt förhållande till smink och skönhet?
Tidigare har jag inte haft ett intresse för smink, jag körde på väldigt enkelt smink som mascara och puder men på senare tid har mitt intresse växt. Nu sitter jag och kollar på youtubers för att lära mig olika knep och tips vad gäller smink. Jag gillar att leka med ögonskuggor, contouring och addera läppstift på en vardag?!

Har du några sminktips att dela med dig av?
Våga experimentera och övning ger färdighet. Första gången kanske ögonskuggan inte blir som du vill, men fortsätt att testa dig fram, du kommer bara att bli bättre. Kolla på youtube och följ stegen samtidigt som du tittar på videon är ett bra sätt att bli bättre på smink.

Inför Fashion Week använde Läman bland annat Conceal & Perfect Liquid Foundation ihop med Retouch + Erase Light-Lifting Concealer för att skapa sin bas.

Hon har lagt ögonskuggan med Milani Bella Eyes Gel Powder och fixat brynen med bästsäljaren Milani Stay Put Brow Color.

Hennes fina läppfärg kommer från Color Statement Lipstick.