Glowy makeup look

2017-05-02

Något jag aldrig blir trött på är en riktig fräscht sminkad hud. Det passar till vilken look som helst och får dig att se pigg och härlig ut. Jag har gjort en look med hud och ögon i fokus där tanken är att det ska vara fräscht och lätt men ändå lite, lite coolt.

På huden har jag endast använt kräm/flytande produkter (förutom en gnutta puder) då det skapar ett lättare och friskare uttryck. Som foundation har jag använt bbareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream som är en sanslöst härlig basprodukt för alla oss som är åt det torrare hållet. Den jämnar ut hudtonen, återfuktar, ger ett lätt solskydd (vi snackar väldigt lätt, så skippa inte solskyddet) och låter huden se sådär mysigt "hudig" ut.

Om du gillar en mer ungdomlig look är ett hett tips från mitt håll att fylla i existerande fräknar eller att måla dit nya för att lura ögat en aning. Jag har fyllt i mina egna med en ögonbrynspenna, IsaDora Precision Brow Pen Waterproof.

Var inte heller rädd för att slarva lite med concealern eller för att dra ner skuggor en bit under ögonen - väljer du bara rätt färger ser det otroligt avslappnat coolt ut! Eftersom huden är så lätt och glowig gör det att du väger upp och på så vis inte ser trött ut.

Fullständig produktlista: