Grattis på 1-årsdagen Giorgio Armani!

2017-02-05

Giorgio Armani är ett varumärke de flesta hört talas om och firar nu hela ett år som medlem i eleven-familjen - hipp hurra! Här nedan finner ni fyra av våra Giorgio Armani-favoriter, vilken är din favorit?

eleven ♥ Giorgio Armani

Giorgio Armani är ett varumärke som speglar lyx, elegans och perfektion. Detta genomsyrar verkligen hela märket och är något du kan känna direkt när du tar på dig en Giorgio Armani-doft.

  • Favorit: Giorgio Armani Sì EdT - Denna doft är en ljus och delikat tolkning av EdP:n och skapades som en hyllning till den moderna kvinnan. Den öppnar upp med en fräsch, fruktig topp av svarta vinbär, päron, mandarin och bergamott som sedan övergår i ett blommigt hjärta av freesia och ros. När den landat lite känner man noter av patchouli, vanilj, mysk och ambra. Denna produkt går dessutom att gravera, hur bra?

  • Favorit: Giorgio Armani Sì Huile de Parfum - Gillar du den mer intensiva parfymen som sitter kvar på huden riktigt länge, då är denna doft för dig! Detta är nämligen en alkoholfri oljeversion av originalet, Sì EdP, och har en högre doftkoncentration på 25%. Detta gör att den ger en extra långvarig upplevelse och den känns otroligt lyxig!

  • Favorit: Giorgio Armani Armani Code Profumo EdP - Kryddigt och orientaliskt! Armani Code Profumo ger dig maskulina och levande noter som förför. I toppen finner du gröna mandariner, kardemumma och gröna äpplen. I hjärtat finns apelsinblom, lavendel och muskotnöt. Den avrundas i en djup bas av tonkaböna, ambra och styrax.

  • Favorit: Giorgio Armani Acqua Di Gio Essenza EdP - Denna doft är en tidlös och mer intensiv tolkning av originalet,Acqua Di Gio Pour Homme EdT. Den har toppnoter av bergamott och grapefrukt som gör att den öppnar fräscht. Hjärtat består av jasmin och basilika som sedan landar i en bas av ambra, cederträ, vetiver och patchouli. Den går dessutom att sätta sin personliga prägel på genom att gravera, yey!