Grooming: Gör dig redo inför alla hjärtans dag!

2017-02-06

Grooming betyder kort och gott manlig skönhetsvård. Det är kanske inte alltid så lätt att hitta rätt produkter för att återfukta huden, få en lyckad slätrakning eller för att få ett välmående skägg - No worries! Vi är här för att hjälpa.

Oavsett om du planerar att slappa i soffan och behandla det som vilken dag som helst, hänga med vänner eller gå på en spännande dejt på alla hjärtans dag så kan det vara härligt att ta hand om sig själv lite extra. Vi tipsar om produkterna du behöver beroende på behov och hur du ska göra för att få bästa resultat!


För den som önskar ren, välmående hud

Vi har många hudvårdsprodukter för män att erbjuda, men till detta har vi valt produkter från Biotherm Homme.

  • Rengör: Biotherm Homme Total Recharge Cleanser - Att grunda med en bra rengöring är viktigt, då du får bort orenheter och smuts för att nästkommande produkter ska kunna göra sitt jobb bättre. Denna rengöring masserar du in på fuktat ansikte dagligen, löddra upp och skölj av. Undvik ögonområdet.

  • Återfukta: Biotherm Homme Total Recharge Cream - När rengöringen är klar och du torkat ansiktet är det dags för en ansiktskräm. Fukt är A och O för en välmående hud och denna ansiktskräm har en dubbelverkande formula som återfuktar och ger en energigivande känsla. Du applicerar den jämnt över torrt, rengjort ansikte (undvik ögonområde).

  • Ögon: Biotherm Homme Total Recharge Eye Care - Givetvis behöver området kring ögonen vård också. Denna ögonkräm hjälper den känsliga huden runt ögonen att se pigg och fräsch ut. Krämen har en stärkande, uppfriskande och uppstramande effekt och ger huden fukt och energi i upp till 24h. Applicera på rengjord, torr hud vid ögonområdet, undvik att komma för nära ögat.

För den som önskar en slätrakad hud

För detta ändamål har vi valt produkter från Acqua di Parma och Beard Monkey, önskar du kika på hela vårt sortiment för rakning så hittar du det här.

  • Förbered: Acqua Di Parma Collezione Barbiere Shaving Gel - En krämig rakgel som blir till ett rikt löddrande skum i kontakt med vatten och som lyfter skäggstråna för en nära och behaglig rakning. Formulerad med hyaluronsyra och naturliga oljor för att samtidigt vårda huden och skydda den mot irritation och uttorkning i samband med rakning. Massera in på fuktad hud och skägg, använd din rakhyvel och skölj sedan av resterna.

  • Raka: Beard Monkey Twistrazor - En rakhyvel ska vara lätt, slipad och effektiv, men den får ju gärna vara rätt snygg också. Denna effektiva, säkra rakhyvel erbjuder en nära och precis rakning. Du kan även byta ut bladen smidigt och enkelt. Denna version har en vackert gyllene yta och kommer i en stilsäker box.

  • Vårda: Acqua Di Parma Collezione Barbiere After Shave Balm Tube - Efter rakning så kan huden lätt bli lite irriterad och det är viktigt att de huden den vår den behöver. Detta är ett alkoholfritt aftershave-balm som har en lätt, fräsch gelformula som hjälper till att återfukta, reducera irritation samt inåtväxande hårstrån efter rakning.

För den som önskar välvårdat skägg

Vi vet alla att skägget bestämmer lite själv hur det växer och många har problem med ett bångstyrigt skägg. Don't worry, vi har grejerna som funkar.

  • Rengör: The Bearded Man Company Beard Wash - Precis som du behöver rengöra håret från smuts, stylingrester etc behöver du rengöra skägget. Detta är en dubbelverkande produkt som fungerar som både schampo och balsam, och rengör effektivt skägget utan att torka ut. Applicera en liten mängd i fuktat skägg och skölj sedan ur.

  • Mjukgör: The Bearded Man Company 60 Second Intensive Conditioner - Även om den tidigare produkten är en komboprodukt rekommenderar vi ändå att också använda detta skäggbalsam. Det är en snabbverkande, vårdande behandling som återfuktar ditt skägg och gör det mjukt och glänsande på 60 sekunder. Applicera på rent och vått skägg och låt verka 60 sekunder. Skölj sedan noggrant.

  • Vårda: The Bearded Man Company 24 Pieces Sampler Kit Wooden Box - Detta är den perfekta gåvan för att skämma bort dig själv eller någon du tycker om. 24 skäggoljor i olika dofter som mjukgör, ger näring och lyster, samtidigt som de reducerar klåda och irritation i skäggbotten. Kladdfri formula på nöt- och veteolja som snabbt absorberas in i skägget. De kommer i en snygg och praktisk trälåda - ett måste-ha för den skäggige!

Hur gör du dig redo inför alla hjärtans dag?