GUIDE: Vilken Clinique-mascara är du?

2017-01-09

Det finns minst en Clinique-mascara för varje tillfälle! Vi berättar vad som skiljer dem åt och hjälper dig välja rätt mascara.

Clinique Lash Power Mascara – hållfasthet och definition

Klassikern Lash Power från Clinique håller än! (Bokstavligen.) Den här mascaran är vattenresistent (inte vattenfast) och tål tårar, regn och svett men tvättas enkelt bort i ljummet vatten. Lash Power har en liten och fin mascaraborste i gummi som passar extra bra för dig som har korta ögonfransar då du verkligen kommer åt i varenda vrå. En mascara som passar perfekt som hållfast vardagsmascara som definierar dina ögonfransar.

Clinique High Impact Mascara – volym och längd

En volymmascara i krämig konsistens som gör att du enkelt kan bygga upp den volym och längd du önskar. High Impact Mascara har en tät mascaraborste för att ge en fyllig fransrad i ett svep. Även den här mascaran är vattenresistent – den tål alltså vatten men tvättas enkelt bort i varmt vatten. Clinique High Impact passar dig som önskar en markerad och tät fransrad som håller!

Clinique High Impact Curling Mascara – längd och böj

High Impact Curling Mascara har alla egenskaper som sin sytermascara High Impact (ovanför). Den stora skillnaden är att den har en böjd borste vilket gör att du får med hela fransraden i ett svep och med hjälp av den kan trolla fram en böj på din fransrad tack vare att den torkar till aningens fortare under applicering. Börja med att kamma fransarna från fransrötterna som vanligt, när du kommer ut till franstopparna håller du kvar mascaraborsten i några sekunder och vips – naturligt böjda ögonfransar!

Clinique Extreme Volume Mascara Extreme Black – volym och svärta

Det finns svart mascara och det finns svart mascara! Extreme Volume Mascara Extreme Black ger, som namnet avslöjar, extrem volym till dina ögonfransar men även intensiv svärta. Man brukar generellt prata om karbonsvart, vilket är ett intensivt svart pigment. Den här volymmascaran från Clinique har en gummiborste i större format, det gör att du får upp mycket mängd mascara på borsten samtidigt som den fina borsten fördelar färgen jämnt över fransarna.

Clinique High Lenghts Mascara – längd

Cliniques längdmascara som förlänger dina ögonfransar till en längd du inte trodde var möjligt. Tack vare dess fintandade mascaraborste som är aningens böjd får den tag på även de allra minsta ögonfransarna och färglägger dem. Tack vare böjen på High Lenghts mascaraborste kan du med fördel hålla mascaraborsten längst ute vid franstopparna i några sekunder för att få till en böj på fransraden – likt appliceringen av High Impact Curling Mascara ovanför – vilket visuellt skapar ett förlängande intryck.

Clinique Chubby Lash Fattening Mascara Jumbo Jet – dramatisk volym

Vill du ha volym, alltså VOLYM? Spana in Clinique Chubby Lash Fattening Mascara Jumbo Jet, ja, ni hör ju. Mascaraborsten är stor och ger stor förändring. Den får upp mycket mängd mascara på borsten och har en krämig formula som gör att du enkelt kan bygga upp extrem volym. Resultatet blir en fyllig och tät fransrad.


Alla Cliniques mascaror är testade av ögonläkare och passar för känsliga ögon och kontaktlinsanvändare. Hela sortimentet från Clinique hittar du här.