Halloween: Jigsaw Tutorial med Lisa Anckarman

2017-10-14

Den 27:e Oktober (enligt imdb) kommer Jigsaw tillbaka på bioduken i Sverige efter en 7 års lång paus. Detta blir den 8:e Saw-filmen och kommer att heta "Jigsaw". Frasen "I want to play a game" har i över 13 år skrämt slag på många som sett de tidigare 7 filmerna och nu är frågan; är John Kramer tillbaka för att spela "one last game" måntro? Det återstår att se... Lisa Anckarman har med tanke på premiären skapat denna Jigsaw-look som hon själv beskriver som mycket enkel och med ett fåtal produkter. Spana in hennes videotutorial nedan!


Såhär gjorde jag:

Jag började med att applicera den ljusa foundationen över hela ansiktet även över brynen och fixerade sedan med vitt transparent puder. Jag gjorde sedan en grov och rund sotning med den svarta ögonskuggan, och målade ned den längs med näsan. Brynen fyllde jag i hårt med den svarta eyelinern, och jag drog även två streck längs med sidorna av hakan för att skapa själva "dockmunnen".

Den röda eyelinern använde jag för att skapa de runda ringarna på kinderna och för att skapa illusionen av att kinderna stack ut använde jag den svarta eyelinern för att måla två streck under cirklarna och skuggade med den svarta ögonskuggan för att skapa djup.

Tills sist applicerade jag det röda läppstiftet på munnen men också på tänderna och avslutade med att skugga med den svarta ögonskuggan i mitten på hakan för att skapa illusionen av en grövre haka och grop.

Fullständig produktlista: