Halloween: Rymdmakeup med Asabea Britton

2017-10-24

Talangfulla Asabea Britton, @asabea, har här skapat en enkel rymdmakeup som är simpel och elegant för Halloweenfesten!


Jag tänkte visa världens enklaste sminkning att göra om du har svårt att komma på vad du ska vara på Halloween, rymd-space-galaxy-godess, typ :)

Börja med att lägga en helt vanlig bas! Jag håller det enkelt med foundation, BB Cream och concealer.

Sedan är det bara att ta fram din bästa ögonpalett med färger som får dig att tänka på rymden, idag använder jag lila/rosa, men blått, svart eller silver till exempel går ju minst lika bra.

Jag blandar de lila och rosa färgerna från min Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Palette och min Coloured Raine Queen of Hearts Palette. Jag lägger skuggan kring ögonen och i tinningen och arbetar sedan uppåt mot pannan.

På läpparna har jag ett metallic läppstift från Smink och Perukmakarn och på ögonfransarna NYX PROFESSIONAL MAKEUP Color Mascara i Purple.

Denna look kräver också mycket highlighter på kindbenen! Brassa på med så mycket som möjligt. T.ex the Balm Mary-Lou Manizer.

Avslutar med att rita dit några stjärnor med vit kajal. T.ex NYX PROFESSIONAL MAKEUP Face Art Slide On Pencil i Pure White.

Så var det klart! Lätt va.

För att göra denna look ännu mer "poppin" använd dig av små kristaller och glitter (går även att köpa i hobbybutiker) i ansiktet och på halsen och kombinera med en outfit med rymdmotiv. Som t.ex min look nedan: