Halloween: Sweeney Todd

2017-10-07

Halloween närmar sig med stormsteg och Jannike, @jannikeviveka, har skapat en kvinnlig variant av Sweeney Todd. Kan ni tänka er att det redan är 10 år sen filmen hade premiär?


Varför inte vara en kvinnlig version av Sweeney Todd på Halloween? Looken jag gjort är ganska enkel och jag rekommenderar att inte ha tvättat håret på några dagar, och gärna haft i en del torrschampo så att det blir enklare att få det sådär härligt kråkbostort!

Börja med att grunda med en riktigt ljus foundation, jag använde NYX PROFESSIONAL MAKEUP Total Control Drop Foundation i nyansen Pale i hela ansiktet, halsen, öronen och på läpparna. Sen på med puder!

Jag kände för buskiga bryn och gjorde dem ungefär som jag brukar - och lite till. Applicerade .FÄRG Matte Hyperflex Shadow i nyansen Glögg under ögonen och under kindbenen ner mot hakan för en mer insjunken look. Skuggade även runtom näsvingarna och ner i fårorna mot munnen för att se extra sliten ut.

Avslutningsvis målade jag dova rynkor i pannan, vattenlinjen, runt näsvingarna och små arga brynrynkor med NYX PROFESSIONAL MAKEUP Slide On Lip Pencil i nyansen Dark Soul och suddade ut de hårdaste linjerna med fingrarna. Ta ett par valfria lösögonfransar och mascara om du vill vara extra flott (det ville jag). Håret tuperade jag och fäste med en stor klämma baktill. Sen är det bara att kamma och hårspraya tills du känner att du fått till den där svungen på luggen - och på med supermycket torrschampo för Sweeney Todds klassiska hårslinga.

Fullständig produktlista:

ANSIKTE

BRYN

ÖGON

LÄPPAR

HÅR