Har du hört talas om Doll Face?

2017-09-03

Varumärket Doll Face har hämtat sin inspiration från det eleganta, retro Hollywood och har högpresterande och målinriktade produkter för att ge ett så glamouröst resultat som möjligt. Alla produkters formula är ansvarsfullt och noggrant utvecklade, där varje produkt kombinerar det bästa från natur och forskning med kraftfulla aktiva ingredienser.

Idag går ju livet så himla snabbt! i pluggar, jobbar, umgås med familj och vänner och reser som aldrig förr. Vi kan och vet mycket mer om huden nu än för bara trettio, fyrtio år sedan, men ändå känns det som att tiden aldrig räcker till för att tillämpa all kunskap. En källa till evig ungdom sägs ju vara att ta hand om sig och inte fuska med sina rutiner, men vem hinner egentligen det i en allt stressigare vardag?

Här kommer Doll Face in. Vi blev både överraskade och glada när varumärket Doll Face, som vi var bland de första i Norden med att lansera, presenterade sin Doll Face Sweet Rose 5-in-1 Cleansing Cold Cream.

Vid första anblicken kan man tro att det bara är en vanlig creme, men när vi läser på förstår vi att den är så mycket mer. Produkten tar bort makeup, rengör, exfolierar, återfuktar och minimerar porer. Bland annat innehåller den kokosnötsolja som rengör, skyddar och ger fukt samt yoghurtextrakt som är fullt av naturliga vitaminer, mineraler och proteiner.

Den innehåller också syrabaserade extrakt och för er som testat den typen av produkter tidigare, vet att man kort efter applicering kan bli lite röd i huden då ingredienserna är aktiva och djupgående. Dock lägger sig detta redan efter någon timme och huden känns ren och uppstramad med ett klart och fint ytskikt.

Applicera produkten i tre steg:

  1. Grovrengör huden på kvällen med Doll Face Invigorate Triple-Action Facial Cleanser.

Om du bär mycket smink kan det vara en god idé att grovrengöra huden först, för att få bort sådant som verkligen sitter. Invigorate är en härlig skumrengöring som skonsamt rengör och exfolierar huden utan att förstöra dess oljebalans. Din hy kommer att kännas ren och fräsch efteråt med ett hälsosamt glow.

  1. Applicera Doll Face Sweet Rose 5-in-1 Cleansing Cold Cream.

Om du inte bär särskilt mycket smink kan du använda denna direkt och hoppa över det första steget. Stryk på ett tunt lager av 5-in-1 Cleansing Cold Cream.

  1. Skölj av produkten.

Skölj av produkten ordentligt med rinnande vatten. Har du en lite känsligare hud kan du skölja av 5-in-1 efter en till två minuter och har du normal hy, så kan den sitta upp till tre. Då produkten innehåller aktiva syror, är det alltid bra att testa sig fram första gången. Torka försiktigt.

Nu ska allt smink och smuts från dagen vara borta och din hy ska vara rengjord på djupet, redo att andas under natten under en behaglig nattkräm.

Psst... Om du inte har kikat i asken redan som produkten kom i, måste du göra det! Där finns nämligen ett litet hemligt meddelande till dig som påminner oss om just det där vi skrev om i början, att ta hand om sig!