Hårvård för dig med skadat hår

2017-12-09

Har du, som många andra, skadat eller väldigt överarbetat hår? Se då hit! Kérastase Resistance Bain Thérapiste Balm-In-Shampoo är den idealiska produkten för dig i sådana fall.

Detta ljuvliga schampo har en härlig gel-textur som hjälper till att stärka hårfibrerna samtidigt som det rengör. Detta schampo hjälper till att vårda och reducera friktion i håret, detta för att varje hårfiber ska bli vitaliserat och i slutänden lämna håret med en mjuk känsla och fin glans.

Vad är det då som gör att detta schampo kan göra detta? Jo, nämligen Fibra-KAP™ och Resurrection SAP. Ditt hår innehåller KAPs (Keratin Associerade Proteiner) som är mikroproteiner, dessa mikroproteiner är till för att binda ihop keratinet. När håret överarbetas eller skadas förlorar det KAPs vilket gör att hårets struktur kollapsar. Detta hjälper då Kérastase serie Thérapiste till med, tack vare Fibra-KAP™ och Resurrection SAP som är en innovativ sammansättning som hjälper till att kompensera för hårets förlorade KAPs.

Ditt hår lämnas alltså mjukt, silkeslent och vårdat! Detta schampo ska gärna användas tillsammans med andra produkter i Thérapiste-serien för bästa resultat.

Just detta schampo fanns i lucka nr 9 i vår fysiska julkalender!