Historien bakom Kevin Murphy

2017-07-16

Vad är egentligen historien bakom Kevin Murphy? I filmen nedan får du reda på hur de kvalitativa, professionella hårvårdsprodukterna egentligen kom till.

Vi tänkte också tipsa om de fem Kevin Murphy-produkterna du bara måste ha. Allt från volymgivande schampo och balsam till skimrande hårolja. Kevin Murphy har något som passar alla!

Kevin Murphy Plumping Duo

En volymgivande duo som är ett måste för dig med tunt och fint hår! Både schampot och balsamet jobbar för att ge en fylligare känsla i håret, tack vare bl.a ingefärarot, hemsleya-rot och nässleextrakt.

Kevin Murphy Shimmer Shine

Idealisk på sommaren! Denna ljuvliga mist hjälper till att ge vård till håret samtidigt som det får en skimrande glans utan att tynga ned eller ge en oljig känsla.

Kevin Murphy Powder Puff

För fantastisk volym! Detta stylingpuder ger håret en fräsch och rufsig volym samtidigt som det får en matt textur.

Kevin Murphy Easy Rider

Boosta håret med vitaminer och mineraler samtidigt som du reducerar friss och aktiverar lockarna! Easy Rider hjälper dig med just det medan du stylar.

Kevin Murphy Young Again Treatment Oil

Olja i håret? Vi vet att det kan vara lite läskigt men denna viktlösa leave-in-olja hjälper till att ge håret vård samtidigt som den hjälper till att förebygga förtidiga ålderstecken. Håret känns mjukt, lent och fullt av lyster samtidigt som håret är skyddat mot miljömässiga faktorer.