Hitta de perfekta lösögonfransarna

2017-12-12

Eylure är det optimala märket att vända sig till om man vill ha perfekta lösögonfransar och här har jag provat deras kollektioner Most Wanted och Enchanted. Båda kollektionerna består av handgjorda fransar i hög kvalitét som är återanvändbara och verkligen höjer din look.

Most Wanted-kollektioner består av fransar som har en "faux mink"-effekt, där fransarna är väldigt tunna som riktigt hår och ligger korsade för att få en så naturlig effekt som möjligt. Fransraden på dessa är lite bredare och gör att fästytan är lite större, vilket får fransarna att sitta på plats hela dagen. Franslim medföljer till varje kit också. Kollektionen består av fyra olika fransar;

Eylure Most Wanted Lust List

Eylure Most Wanted Feed The Need

Eylure Most Wanted Gimme Gimme

Eylure Most Wanted I ♥ This

Enchanted-kollektionen har funnits tidigare och fick lite nya tillskott i familjen för ett tag sen. Dessa fransar är handgjorda och är mer effekt-fransar skulle jag säga. Antingen om man vill ha effekt av längre, raka ransar eller mer fylliga. Fransraden på dessa är väldigt tunna vilket gör det lättare för nybörjare att applicera och gör dem väldigt bekväma att ha på sig under en längre tid. Jag har provat:

Eylure Enchanted #Mermaids Are Cool

Eylure Enchanted #Who Needs A Prince

Eylure Enchanted #Shoes Are My Muse

Mina favoriter blev verkligen #ShoesAreMyMuse.