Höstens 11 coolaste lanseringar - än så länge

2017-10-13

Vi på eleven har tagit in och lanserat mängder med nya produkter under hösten och vi tänkte samla ihop några av dem i form av en topp-11-lista. Dessa 11 är några av dem som vi tycker sticker ut ur mängden!

ghd Limited Edition Contour

Det våfflade håret är tillbaka! Enligt ghds trendspaning så är det våfflad hårstyling som är hetast i år. Med deras nya "Contour" kan du enkelt få till en fin kontur på ditt hår. Prova t.ex att bara våffla delar av din toffs, det kommer lyfta hela din frisyr!

Estée Lauder Crystal Lash Top Coat

Glittrande fransar? Ja tack! Estée Lauder har släppt som ett "topplack" fast för fransarna. Detta "topplack" applicerar du ovanpå din mascara för att addera ett fint glitter. Perfekt till festen!

Hello Hair Hydrating Island Escape Mask

Hur praktisk förpackning? Inte nog med att denna hårinpackning vårdar, mjukgör och skyddar ditt hår den är dessutom vegansk och har en smidig mjuk förpackning med skruvkork som äntligen gör det enkelt att applicera i duschen utan att få vatten i inpackningen!

P ÜR Soiree Diaries Palette

Denna palett kan åtminstone vara bland den vackraste nyheten som trillat in på eleven under hösten. Denna palett innehåller 12 ögonskuggor som erbjuder en perfekt mix av neutrala, koppar- och bronsfärgade nyanser - idealisk för hösten och vinterns sminkningar. Den är dessutom vegansk!

Beautyblender Swirl

Måste-ha-svampen har kommit i en ny, riktigt fin design! För dig som inte vet vad en Beautyblender är så är det en mjuk svamp för att applicera t.ex din foundation eller concealer för att få ett jämnt och perfekt resultat. Hur fin design?

Browfood Ultra Fine Pencil Duo

Väldefinierade och ifyllda bryn har aldrig varit enklare! Browfood erbjuder en duo-penna som har en hårdare formula än vanligt som gör det enklare att skapa illusionen av tunna strån i dina bryn utan att pennan går av så lätt (men ta inte i för mycket!). Med två nyanser i samma penna kan du enkelt få till en naturlig look!

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Liquid Suede Metallic Matte Cream Lipstick

Metalliskt på läppar och ögon fortsätter att toppa listan för heta sminktrender i höst och NYX PROFESSIONAL MAKEUP har släppt sin Liquid Suede i en matt metallisk version som ger intensiva nyanser som sitter hela kvällen. Måste-ha!

Yves Saint Laurent All Hours Foundation

Vill du ha en foundation som täcker bra, håller hela dagen utan att kladda och som känns lätt på huden? Då bör du testa YSLs All Hours Foundation! Den känns lätt på huden men tro det eller ej ger en full täckning i upp till 24 timmar. Galet! Den finns dessutom i hela 22 olika nyanser.

Rebecca Stella The Squad Palette

Vi vill främst nämna att... Vi har fått in Rebecca Stellas makeup! Vi är superglada över detta och vi hoppas att du är det också. Denna palett t.ex är ju ett måste-ha med sina klassiska nyanser som kan användas i alla lägen!

Shiseido WASO Color Smart Day Moisturizer SPF 30

En färgad återfuktande kräm som kommer ut som en vit kräm men när du masserar in den frigör den pigment som anpassar sig efter din hudton. Supercoolt! Den lämnar huden fräsch, återfuktad och med en naturligt matt finish.

Babor Christmas Calendar 2017

Vi måste ju även nämna en av de julkalendrar som vi kommer att erbjuda i år. Babors superfina kalender erbjuder 24 st ampuller som tar hand om din hud ända fram till Julafton!