Höstsminkning med IsaDora

2017-09-17

Nu är hösten äntligen(?) här och det är fritt fram att mysa i stickade tröjor, dricka värmande drycker, rota fram de mörka läppstiften och helt enkelt se lite coolare ut! Jag har med hjälp av IsaDoras höstkollektion Autumn Legends skapat en look med attityd som, enligt mig, passar lika bra till vardags som till fest. Denna har jag parat ihop med en backslick, som kanske är världens bästa frisyr när håret är lite skitigt, men som också är så cleant att man alltid ser väldigt effortless ut.

De produkter som jag har baserat min look på är IsaDora Liquid Lip Cream i färgen Red Legend,IsaDora Blush & Glow Draping Wheel i Peachy Rose Pop och IsaDora Eyeshadow Quartet i Autumn Legends. Jag älskar alla Liquid Lip Cream som IsaDora släppte nyss, de är så himla sköna på läpparna och kommer i megasnygga färger. Jag är dessutom väldigt förtjust i Autumn Legends, ögonskuggspaletten, den ser så himla dyr ut och alla färgerna är busenkla att jobba med. Ett riktigt måste om du gillar murriga höstfärger!

På ögonen har jag använt den skimriga skuggan längst till ner vänster och den skimriga längst upp till höger. Detta har jag frikostigt packat på och under ögonen för en enkel, men effektfull look. För att markera ögonen lite extra använde jag den mörkbruna skuggan i ytterkant längs med fransraden upptill och lite lätt under ögat. Eftersom att jag vill att looken ska kännas lite avslappnat cool och inte för arbetad, så skippade jag lösögonfransar och gick istället på med mycket mascara. Jag använde då IsaDora Stretch Lash Mascara som är min nya favoritmascara!

På kinderna har jag använt highlightern i Blush & Glow Draping Wheel och även den dovare av rougefärgerna för att ge lite färg och dimension till ansiktet.

Pricken över i:et är enligt mig läpparna. Dessa tar makeupen till nästa steg och gör att den ser modern och trendig ut! Glansiga läppar är verkligen nästa grej som vi kommer få se ungefär överallt den kommande tiden. För att säkerställa att dina läppar verkligen håller skulle jag rekommendera att du använder en läppenna. Glansiga färger tenderar att smita lite ibland och sitter inte lika hårt som matta. Om du är lite osäker på hur du på ett bra sätt målar läpparna kan du läsa mitt förra inlägg med massor av bra tips och tricks!

Skulle du känna att mörka eller färgstarka läppar är lite läskigt passar så klart ögonsminkningen och backslicken precis lika bra med en lite mer nedtonad läpp. Vad sägs om att kanske köra på ett läppcerat du älskar eller ett riktigt löjligt glansigt läppglans?