Hudvårdsprodukter som tycker om varandra!

2017-02-10

Alla hjärtans dag är runt hörnet, passa på att göra en matchmake med dina hudvårdsprodukter. Med hudvårdsprodukter som funkar bra ihop kan du också ge din hud det bästa. Här nedan är lite tips på hudvårdsprodukter som är en bra match!

Energigivande rengöring & återfuktning

Clarins Daily Energizer Cleansing GelClarins Daily Energizer Cream

För att huden ska må bra och för att din ansiktskräm eller ditt serum m.m ska fungera på bästa sätt är det viktigt med en ren hud. Energizer Cleansing Gel är en rengöring i gelé-form som ger ett mjukt och rikligt lödder som ger en uppiggande rengöring. Dagkrämen ger din hud idealisk återfuktning, också med uppiggande effekt, under hela dagen och hjälper till att minimera mindre imperfektioner.

Psst... Just nu kan du köpa båda produkterna till ett bra pris här.

Skrubb & dagkräm

JorgObé White Tea Balancing CreamJorgObé Scrub Mask

Denna duo hjälper till att mjukgöra din hud samt förbättra hudens fuktbalans. Dagkrämen kan användas som just det, en dagkräm, men också som en mask eller nattkräm. Den innehåller bland annat det patenterade palmfruktextraktet Regu®-Seb, som hjälper till att reglera talgproduktionen, medan argan- och sesamolja hjälper din hud att återfå sin naturliga balans. Skrubben är en 2-i-1 produkt, både skrubb och ansiktsmask i ett som exfolierar, skyddar och mjukgör huden.

Psst... Just nu kan du köpa båda produkterna till ett bra pris här.

Vitamin C & fukt

glo-therapeutics Conditioning Hydration Creamglo-therapeutics 15% Vitamin C Facial Serum

Denna duo innehåller en stärkande ansiktskräm som hjälper till att vårda torr hud med en antioxidantrik blandning av återfuktande ingredienser, samt ett vitamin C-serum som hjälper till att ge mer klarhet till huden och reducerar synbarheten av ålderstecken.