Ina provar CND Vinylux Nightspell

2017-09-28

CND Vinylux har lanserat en av de vackraste nagellackskollektionerna i höst. Kollektionen heter Nightspell och består av sex olika färger under både Shellac och Vinylux. Jag har testat fem av dessa färger i Vinylux varianten och är väldigt förtjust i dessa. Kollektionens mörka, trolska nyanser lättas upp av några ljusare färger och vill man ha variation i finishen så får man det lätt. Varje nagellack har sin speciella finish.

Eternal Midnight - en mörk blålila färg med ett fantastiskt skimmer. Två lager täckte naglarna helt.

Hypnotic Dreams - här kan man lätt bli hypnotiserad av denna vackra, duokroma färg. Två lager krävde lacket för att täcka helt men jag skulle kunna tänka mig bära det med ett lager också. Ett lager lägger sig som ett diskret skimmer på naglarna. Väldigt snyggt!

Viridian Veil - turkost skimmer när det är som bäst. Ett lager täcker helt.

Mercurial - metalliska mörkare nyanser av silver. Även det här lacket kan täcka naglarna med ett lager.

Lilac Eclipse - lacket sticker ut från mängden genom att vara en creme och genom att vara ganska ljus. Man behöver applicera ett par lager för att lacket ska täcka helt.

För manikyren nedan startade jag med Eternal Midnight som bas och applicerade sedan ett lager av Mercurial över det samtidigt som jag sparade en bit av Eternal Midnight för att synas vid nagelbanden. Den här typen av manikyr heter Ruffian och är väldigt effektfull beroende på vilka färger man använder. Avsluta alltid manikyren med ett lager topplack. Det gör alltid jag :)