Inspiration: Måla naglarna med kärlek

2017-01-29

Alla hjärtans dag vankas! Piffa naglarna inför kärlekens dag med OPI Infinite Shine i kärlekens färg!

Alla hjärtans dag vankas! Piffa naglarna inför kärlekens dag med OPI Infinite Shine i kärlekens färg! Här bjuder jag på kärleksfull nagelinspiration...


Jag har valt att måla ett par naglar med den klassiska färgen från OPI, I'm Not Really A Waitress. En mörkröd färg med underbar glans som skimrar i ljuset. Jag valde att toppa denna fina färg med en text som passar till just alla hjärtans dag – Love you. Texten gjorde jag med en vit akrylfärg och en tunn pensel. För att hålla texten på plats och få en fin finish toppade jag med OPI Infinite Shine Top Coat Gloss.


Vad är OPI Infinite Shine för nagellack?

OPI Infinite Shine är ett nagellack med gel effekt. Nagellacket torkar väldigt snabbt och kommer lämna dina naglar med högglans. Penseln till nagellacket gör det även superlätt att få en jämn yta som når ut ända ut i kanterna. Ett tips för en långvarig manikyr är att använda OPI Infinite Shine Base Coat Primer som även skyddar dina naglar mot missfärgning. Sedan bör du avsluta med OPI Infinite Shine Top Coat Gloss som lämnar en blankt och jämn yta som kommer bibehålla din manikyr längre.


Och varför firar vi egentligen alla hjärtans dag?

Men varför firar vi egentligen alla hjärtans dag? Jo, dagen är döpt efter Sank Valentine som sägs ha fängslats på 300-talet, då han i smyg hade vigt unga par. Innan han blivit avrättad hade han smugglat ut ett brev till fångvaktarens dotter, och det sägs att det är en av anledningarna till att vi skämmer bort våra partners med gåvor på denna dag. Huruvida det är en romantisk story eller inte, det får du avgöra själv! ;)


Hela elevens sortiment av OPI Infinite Shine nagellack hittar du här.
Hela elevens sortiment av OPI nagellack hittar du här.
Hela elevens sortiment av nagellack hittar du här.