IsaDora Cool Matt Collection

2017-03-06

Jag har testat lite vårnyheter från IsaDora, deras senaste kollektion Cool Matt, visst är dem fina? IsaDora har nu lanserat en ny ögonbrynspenna, en ögonskuggspalett, ett matt överlack och nya nyanser till deras vattenfasta läpp-penna, matta läppstift, nagellack och deras Lip Desire Sculpting Lipstick.

Jag valde att göra en sminkning med deras nya ögonskuggspalett, IsaDora Eye Sculptor Bar samt deras nya Precision Brow Pen Waterproof och Eye Lifter Duo Highlighter. Brynpennan är krämig och vattenfast vilket gör det lätt att forma och fylla i brynen. Jag använde nyansen Medium Brown. Highlighterpennan är krämig och ger ett naturligt glow vare sig du använder den skimrig eller matt. Jag har applicerat den på högsta punkten på kinden, under brynet och på näsryggen.

På mina läppar har jag IsaDora Ultra Matt Liquid Lipstick i nyansen Cool Mauve. Läppstiftet har en väldigt krämig formula som är superlätt att applicera. Det torkar efter en stund och ger en matt finish som sitter på plats hela dagen.

På bilden nedan har jag använt IsaDora Sculpting Lipliner Waterproof i nyansen Dusty Rose och över har jag använt

Här har jag testat IsaDoras nya nyans Bare Blush 08 till deras matta läppstift, IsaDora Perfect Matt Lipstick som varit en storfavorit hos mig i många år. Formulan är så len och blir verkligen ultramatt utan att ge en uttorkande effekt.