Julklappstips: 11 sminkboxar som är måste-ha

2017-12-05

Yves Saint Laurent Touche Éclat Gift Set

Den berömde Touche Éclat tillsammans med en härlig mascara i mini-size, hur bra? Denna box är perfekt att skämma bort dig själv eller någon du tycker om med.

Sigma Mini Power Haul Set

Perfekt för den som vill prova på Sigma Beauty! Detta set innehåller tre stycken härliga sminkborstar i mini-variant, tillsammans med en rengöringsmatta och borstschampo också i mini-size allihop perfekta för att testa på varumärket.

Clinique Party Mix Set

Allt du behöver för att fixa party-looken! I detta kit från Clinique får du ett läppbalm, en mascara, en highlight och en eyeliner - alla i perfekta resestorlekar så du enkelt får med dig dem i även den lilla handväskan.

Lancôme Beauty Box Christmas Set

Vill du skämma bort dig själv eller någon du tycker om rejält så är det denna box du ska satsa på! I en snygg necessär får du nämligen 13 olika Lancôme-produkter, både makeup och hudvård, i både små och stora storlekar. Värd hela 2797 kr!

Pixi Ultimate Beauty Kit (4th Edition)

För dig som vill ha allt samlat på ett ställe. Denna fantastiska palett kommer i en fin presentbox och innehåller hela 40 st ögonskuggor (ja du läste rätt, 40 st) tillsammans med 2 highlighters, 2 rouge-duos och 2 bronzers. Idealisk för dig som gillar att ha allt samlat och vill kunna skapa en fantastisk mejk på nolltid.

Ciaté 12 Days of Ciaté London

För dig som vill mötas av en överraskning i 12 dagar. Denna kalender innehåller nämligen 12 boxar fyllda med makeup-favoriter från Ciaté. Du kan t.ex hitta flytande matta läppstift, makeup-remover och annat skoj inuti.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Mattes VS Metals Vault

En härlig läppfärg kan lyfta en hel look, men det är ju trevligt att kunna variera en del. Därför är denna box perfekt, som erbjuder 6 st matta och 6 st metalliska läppstift i mini-variant från NYX PROFESSIONAL MAKEUP. Idealiskt för dig som älskar att variera nyansen på dina läppar eller som helt enkelt älskar läppstift!

Beautyblender Gold Mine

Allas våran favorit - Beautyblendern! I denna box får du det rosa originalet tillsammans med en nude variant, en rengöringstvål för din beautyblender samt deras återanvändbara Beautyblender Blotterazzi som gör att du närsomhelst under dagen kan reducera glans som uppstår.

Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks Mascara Christmas Set 2017

Ett mascara-kit är aldrig fel att ge bort, speciellt inte när mascaran inuti är toppen! I denna box får du den populära Sexy Blacks tillsammans med en ögonmakeup-remover och en ögonkräm i mindre storlekar så den som får boxen kan ta hand om sina fransar ordentligt.

Make Up Store Tri Glam Gift Box

En av de snyggaste boxarna att ge bort! Här får du en necessär i metallisk roséguld som innehåller dels Make Up Stores Tri Glam Highlighter och en sminkborste i resestorlek, även dessa i samma nyans. Supersnyggt!

bareMinerals Send Nudes Matte Liquid Lip Trio

En idealisk trio med tre matta flytande läppstift som glider på dina läppar smidigt och sitter länge. Nyanserna är rika på pigment och doftar ljuvligt!