Klassisk eyeliner med en twist

2017-11-27

Det nalkas juletider och med December kommer ofta många roliga tillställningar. Om du är osäker på vad du vill göra med din makeup till julafton, nyår eller andra festligheter så har vi tipset för dig!

Här nedan har Sophia skapat en enkel vingad eyeliner med hjälp av Sensai Liquid Eyeliner. Ett tips för dig som har lite svårt att måla en eyeliner är att använda Beautyblender Liner.Designer, det underlättar massor!

Till detta har hon applicerat lite mascara och som pricken över i:et ett par röda läppar med hjälp av NYX PROFESSIONAL MAKEUP Soft Matte Lip Cream i nyansen Amsterdam.

Denna look i sig är ju perfekt för vilken fest som helst, men om du vill göra det lilla extra så har vi ytterligare ett tips: addera lite glitter!

Här har Sophia med hjälp av NYX PROFESSIONAL MAKEUP #Glittergoals Kit skapat en linje med glitter längs med nedre fransraden. Hon har duttat lätt med primern som ingår i boxen och direkt applicerat det silvriga glittret med en tunn pensel. Supersnyggt om du vill att din makeup ska få det lilla extra!