Lancôme Week of Happiness - Bocage Deodorant!

2017-05-16

Lancôme Week of Happiness har kommit till sin tredje dag - det firas med specialpris på Lancômes fantastiska deodorantserie Bocage!

En stor favorit hos oss är Lancôme Bocage Roll-On Deodorant som med en praktisk, genomskinlig roll-on-kula ger perfekt mängd av produkten och ger maximal komfort. Den är formulerad med aluminiumsalt, detta ger en anti-perspirerande effekt. Denna effekt förlängs sedan tack vare mikrokapslar som innehåller bakteriedödande ingredienser. Den håller en fräsch hela dagen helt enkelt!

Linn, Site Manager och Beauty Editor hos oss på eleven har sedan länge haft en favoritdeodorant i Bocage-serien.

"Min absoluta favorit är Lancôme Bocage Creme Deodorant! Första gången jag skulle prova tänkte jag att det skulle vara lite krångligt med en krämdeodorant men när jag märkte hur bra den var kunde jag inte använda annat. Det tar lite tid innan man vänjer sig att applicera krämdeodoranten med händerna istället för att bara rolla, men den är värd det.

Jag har testat väldigt många deodoranter, men denna slår allt! Den har en mild doft, och håller verkligen huden fräsch länge. Bocage Creme Deodorant är idealisk när man tränar också, då den reducerar oönskade odörer väldigt smidigt, och ett stort plus är att den inte färgar av sig på kläderna!"