Lancôme Week of Happiness - Soleil Bronzer!

2017-05-17

Lancôme Week of Happiness är inne på sin fjärde dag och idag firas det med att lyfta Soleil Bronzer - perfekt nu när solen faktiskt börjar titta fram på riktigt!

För dig som önskar en lätt solkysst look men inte hunnit vara ute så mycket i solen än eller inte vill ha en intensiv brun-utan-sol så är Soleil Bronzer perfekt för dig. Soleil Bronzer bygger nämligen gradvis upp en fin, jämn och solkysst look samtidigt som de intensivt skyddar mot solens skadliga strålar.

Lancôme Soleil Bronzer Smoothing Face Creme SPF 30

Om vi börjar med Smoothing Face Creme SPF 30 i Soleil-serien så är den som det låter, en ansiktskräm som gradvis bygger upp en fin solbränna samtidigt som den skyddar huden ordentligt mot solens strålar. Denna ansiktskräm hjälper till att både ge fukt och näring samtidigt som den skyddar, och med en silkeslen textur ger den gradvis huden en vackert, solkysst look och fin lyster.

Lancôme Soleil Bronzer Dry Touch Visage SPF 50

Denna ansiktkräm fungerar på samma sätt som den med SPF 30, förutom den uppenbara skillnaden då - att den har en högre solskyddsfaktor, SPF 50. Den har en lite lättare konsistens än sitt syskon, lite mer gel-liknande men är överlag väldigt lika varandra.