Låt oss presentera DKNY

2017-08-23

DKNY Fragrances är varumärket som speglar Donna Karans kärlek till hennes hemstad New York tillsammans med hennes önskan att skapa ett varumärke som är skräddarsytt för kvinnan som har en mångsidig livsstil, som är modern, som alltid är på språng. Donna Karan är ett av de mest ikoniska namnen inom Amerikanskt mode och lanserade sin första klädkollektion redan 1984 och utvecklades sedan för att expandera in i att vara DKNY 1989 och säljer idag även accessoarer, skor och andra utvalda produkter; t.ex parfym.

Donna Karans dofter är också inspirerade av New York givetvis, och varje doft hyllar varje människas individualitet med en hint av lekfullhet. En av dofterna som blivit en riktigt klassiker och har funnits lika länge som eleven är DKNY Be Delicious Woman EdP. En riktigt tidlös och sprudlande doft som med toppnoter av grapefrukt och magnolia fångar upp uppmärksamheten och behåller den med hjälp av ett alldeles ljuvligt hjärta av äpple och liljekonvalj. I basen finner vi sandelträ och vit amber, som ger doften en sofistikerad och elegant touch. Detta är en doft som verkligen passar året om, oavsett om det är en varm sommardag eller en härligt uppfriskande vinterkväll.

Dofterna ni ser på bilden ovan är fr. vänster DKNY Be Tempted EdP, som verkligen är beroendeframkallande med toppnoter av saftiga svartvinbär, röda frukter, lakrits och citron som övergår i ett hjärta av viol, rosenolja och apelsinblomma. I basen finner vi patchouliolja, myrra och vanilj som ger doften en varm, sofistikerad och nästan förförisk känsla.

I mitten ser ni Be Tempteds syskon, DKNY Be Tempted Eau Blush EdP som är aningen mjukare än sitt syskon men med härligt lockande noter. Toppen består av rosa grapefrukt, rosa pion och röda vinbär som avrundas i ett varmt hjärta sav jasmin och cederträ. I en sofistikerad bas finner vi tränoter och underbar mysk.

Allra längs till höger ser ni klassikern som nämns ovan, DKNY Be Delicious Woman EdP. En doft som borde finnas i allas badrumsskåp!