Lisa Anckarmans sommar-måsten!

2017-07-09

Lisa Anckarman har här listat sina fem sommar-måsten, skönhetsprodukter som hon bara måste ha under årets varma månader. Se Lisas blogg här eller hennes Instagram, lices.se här.


Jag är en riktig sucker för face mist. Både innan sminket, på sminket och när sminket åkt av. Dessutom är det en riktig life saver när man flyger. Då brukar jag köpa en sprayflaska och hälla över lite i den så den är smidig att ta med på flyget! Jag har provat massor av ansiktsmister - men denna tar priset! Clinique Moisture Surge Face Spray återställer märkbart hudens fuktbalans med aloe vera och är dessutom helt oljefri. Topp!

Jag åkte på en kryssning med Shiseido för något år sedan och då fick jag upp ögonen för märket. Jag har aldrig haft problem med min hy och därför aldrig letat aktivt efter en kräm som gör skillnad. Men när jag fick Shiseido Ibuki Smart Filtering Smoother i goodiebagen och började använda den så blev jag av med små plitor, huden blev jämnade i tonen och fukten känns som en smekning på kinden!

50 SPF och brun-utan-sol i samma produkt. Behöver jag säga mer? Jag använder ofta denna Lancôme Soleil Bronzer Dry Mist SPF50 för att jämna ut min spraytan när den börjar gå bort men även i ansiktet och på benen för att få mer färg när jag känner att jag behöver. Men att den även är relativt doftfri OCH skyddar mig mot solens UV-strålar är ju magiskt! Tack Lancôme!

Jag tycker det är svårt att hitta en ansiktsrengöring som både återfuktar och tar bort sminket effektivt. Dessutom har jag mer och mer börjat titta efter ekologiska produkter både i mataffären och bland skönhetsprodukter. M Picaut Nourishing Cleanser har hudens eget balanserande ph-värde på 5.5, vilket är en stor fördel för alla hudtyper. Den får 10/10 av mig.

En av mina absoluta favoritprodukter sedan flera år tillbaka är St. Tropez Instant Tan Wash Off Face & Body Lotion. Det är en tunn kräm som färgar huden snyggt brun direkt när du applicerar den. Jag använder den dagligen i ansiktet. Både när jag är "osminkad" och under min vardagliga bas. Den ger en perfekt solkysst hud och det går jättebra att använda den på händer, armar och ben också! Den går även utmärkt att sola med vilket gör den till en självklar favorit i resväskan! Den räddar min dag! Varje dag.