L'Oréal Paris Pure Clay Face Masks!

2017-01-01

Lansering av L'Oréal Paris ansiktsmasker med kraft från tre rena leror; kaolin, montmorillonite och ghassoul. Pure Clay Face Masks kommer i tre koncentrationer för olika hudtillstånd. Maskerna kan antingen användas var för sig eller passar ypperligt till multimasking.

I slutet av augusti lanserade L'Oréal Paris ansiktsmasker med kraft från tre rena leror; kaolin, montmorillonite och ghassoul. Pure Clay Face Masks kommer i tre koncentrationer för olika hudtillstånd. Maskerna kan antingen användas var för sig eller passar ypperligt till multimasking.

Kaolin absorberar olja och har rengörande egenskaper.
Montmorillonite fångar upp orenheter och förbättrar blodcirkulationen.
Ghassoul agerar som "hudavgiftare" och är milt exfolierande.

L'Oréal Paris Pure Clay Purify Mask

Purify Mask är en ansiktsmask med nedmattande egenskaper och har en sammandragande effekt på förstorade porer. Den innehåller också eukalyptus som har en frisk och avslappnande verkan på huden.

L'Oréal Paris Pure Clay Glow Mask

Glow Mask är en ansiktsmask med lystergivande egenskaper som avlägsnar orenheter och smuts skonsamt ur porerna med hjälp av kol.

L'Oréal Paris Pure Clay Exfoliating Mask

Exfo Mask är en ansiktsmask med exfolierande egenskaper som ska förbättra hudtexturen genom mekaniska skrubbkorn från aprikoskärnor, samt att röda alger och vulkanisk sten som avlägsnar döda hudceller från ansiktet.

Här är tre produkter jag blir riktigt imponerad av inci-listorna, ingen uttorkande alkohol - utan mest vatten, kaolin (lera), glycerin och den marockanska lavaleran. Det COSDNA reagerar lite på är Propylenglykol (lösningsmedel) och Phenoxyethanol (konserveringsmedel) samt Parfym (som faktiskt ligger längst ned i listan).

Så allt som allt är jag rätt impad på pappret. Om de är bra för min känsliga hy är ju detta gött då de är väldigt prisvärda.

Har du testat Pure Clay? Eller är du sugen på att spana in dem? Just nu kan du köpa alla tre till ett superbra pris!