Makeup med Sisley

2017-04-17

Jag har testat lite smink från märket som utstrålar kvalitét - nämligen Sisley! Sisley är ett fransk familjeföretag som sedan över 40 år tillbaka har levererat hudvård, makeup och doft av högsta klass och med en lyxig, exklusiv känsla. Idag är det ett av världens mest ledande och prestigefulla märken inom just high-end-kosmetik och går att finna i över 90 länder världen över.

Jag har testat tre olika produkter, Phyto-Blush Twist, Phyto-Eye Twist och Phyto-Lip Twist.

Phyto-Eye Twist

Denna ögonskuggspenna lägger sig som ett sammetslent lager över ögonlocken och är jättelätt att arbeta med om man vill skugga ut den vid globlinjen som jag gjort nedan. Vill man att den ska sitta på plats morgon till kväll så rekommenderar jag att man applicerar lite transparent puder på!

Nyanserna är (uppifrån ned): 5 Lagoon, 12 Emerald, 11 Copper.

Phyto-Lip Twist

Läppstiftspennan har en krämig formula med växtbaserade aktiva ingredienser, bl.a koda. Den ger vård och fukt till läpparna samtidigt som den ger en vacker nyans och strålande glans.

Nyanserna är (uppifrån ned): 7 Coral, 15 Nut, 9 Chestnut.

Phyto-Blush Twist

Deras Blush Twist kan man använda som highlighter och som rouge, beroende på vilken nyans man väljer. Detta stick har en len formula och är idealisk att applicera efter foundationen för att ge extra glöd och färg till ansiktet. Nyansen 4 Glow är en skimrande, guld-beige highlighter som ger naturlig glöd till ansiktet, vilket i sig ger ett friskare intryck!

Nyanserna är (uppifrån ned): 1 Petal, 4 Glow.

Jag ville göra en look med glöd tillsammans med rosiga kinder. Jag använde Phyto Blush Twist i nyansen 1 Petal som ger en fin, ljusrosa färg och samma produkt i färgen 4 Glow som highlighter till kindben, nästipp och under brynen. Till ögonen använde jag Phyto Eye Twist i nyansen 11 Copper och adderade lite gyllene skugga för att få en ultimat "glowy" känsla.