Matcha ögon & läppar!

2017-03-12

När du använder din favoritögonskugga så är det alltid kul att matcha läpparna för att få en mer levande effekt! Särskilt nu när det är trendigt att använda mycket för för att uttrycka sin personlighet. Jag har valt att göra tre olika looks med tre olika färger - lila, rosa och svart!

Svart makeup

Till min svarta makeup gjorde jag en sotad eyeliner med hjälp av IsaDora Kohl Kajal samt en svart ögonskugga, .FÄRG Matte Hyperflex Shadow i nyansen Kaffe. Fransarna jag använt är Paris Berlin Eyelash Natural i CILS05.

För att forma brynen och för att matcha den mörka färgen har jag använt Make Up Store Tri Brow. På läpparna har jag NYX PROFESSIONAL MAKEUP Liquid Suede Cream Lipstick i nyansen Alien.

Lila makeup

Till min lila makeup använde jag mig av .FÄRG Matte Hyperflex Shadow i nyansen Viol och över den applicerade jag lite av den ljuslila nyansen från Make Up Store 12 Shades of Color Palette som skiftar lite i blått. Till det valde jag att göra en vit eyeliner med NYX PROFESSIONAL MAKEUP White Liquid Liner. Jag toppade looken med Depend Eyelashes Cecilia.

På läpparna har jag NYX PROFESSIONAL MAKEUP Liquid Suede Cream Lipstick i nyansen Sway.

Rosa makeup

För att skapa min rosa look använde jag ögonskuggor från NYX PROFESSIONAL MAKEUP Set Makeup, Night On The Town. För att fullända min ögonlook använde jag Depend Eyelashes Elin.

På mina läppar har jag en blandning av NYX PROFESSIONAL MAKEUP Liquid Suede Cream Lipstick i nyanserna Respect the Pink och Pink Lust. För att ge en rosig effekt på kinderna använde jag NYX PROFESSIONAL MAKEUP Sweet Cheeks Blush Palette.