Max Factor Mascaraguide

2017-05-25

En Max Factor-mascara är något som alla borde prova! Deras mascaror håller hög kvalitét men till ett plånboksvänligt pris och passar alla åldrar. Det finns dock ganska många Max Factor-mascaror, och vi tänkte guida er igenom några av dem.

Max Factor False Lash Effect Mascara

Denna mascara är en av bästsäljarna och har Max Factors största borste någonsin. Vad innebär då den största borsten någonsin? Jo, kort och gott så avger den mer, lyfter mer och separerar mer. Den avger rikligt med mascara runt hela fransen och separerar fransarna ordentligt.

Max Factor 2000 Calorie Dramatic Look Mascara

Denna mascara är som en fest för dina ögon! Den kan t.o.m tredubbla volymen på dina fransar med sin ultravolymgivande formula och borste. Även du med känsliga ögon eller som använder kontaktlinser ska kunna använda denna mascara.

Max Factor Clump Defy Mascara

Denna mascara är ett måste-ha! Den ger maximal volym, upp till 200% mer volym till och med, utan att klumpa. Den är lätt att bygga lager-på-lager med utan att det ser kakigt ut och fransarna får intensiv färg.

Max Factor Masterpiece Waterproof Volume & Definition Mascara

Perfekt för dig som önskar definition och separation för en intensiv inramning av ögonen, och som vill att det ska vara vattenfast. Denna mascara har en högteknologisk IFX-borste som jobbar för att täcka varje frans med intensiv färg samtidigt som de blir perfekt separerade.