Max Factor Masterpiece Nude Palette Eye Shadow - Rose Nudes

2017-06-25

Max Factor har släppt en ny ögonpalett, nämligen Masterpiece Nude Palette Eye Shadow, Rose Nudes som innehåller 8 olika nyanser, skimrande och matta som går i rosiga toner. Jag tänkte visa er en look gjord med just denna palett. Med fokus på rosig nude, som verkligen passar alla tillfällen i sommar!

Jag grundar alltid med en primer, för att ögonskuggorna ska hålla längre och framhävas. Här har jag använt mig av rosa toner för att göra en skuggning. Sedan gjorde jag även en halv så kallad "cut crease" för att framhäva den ljusaste nyansen i paletten. Jag duttar då försiktigt på concealer på ögonlocket, och trycker på den ljusa ögonskuggan där jag använt concealer. Detta gör att den ljusa skuggan framhävs mer och du får en cool look på ögonlocket.

Till detta har jag använt mig av lösögonfransar som alltid (jag bara älskar lösögonfransar) och Max Factor 2000 Calorie Dramatic Look Mascara.

För att få en naturligt solkysst look adderade jag Max Factor Creme Puff Blush i nyansen Nude Mauve och på läpparna har jag använt mig av Max Factor Color Elixir Matte Lipstick i nyansen 05 Nude.