Möt det veganska varumärket Reverie

2017-10-08

Reverie är ett nytt varumärke hos oss på eleven, ett 100% veganskt varumärke dessutom. Detta amerikanska hårvårdsmärke grundades redan 2009 av hårstylisten Garrett Markenson och har fokus på att erbjuda lyxig, botanisk hårvård som ger resultat.

Reverie är ett varumärke som verkligen lägger stor vikt vid hållbarhet och miljö. Alla produkter är handgjorda i Kalifornien, producerade med högkvalitativa ingredienser som både är innovativa och naturliga. Reverie jobbar med Fair Trade, EcoCert och mindre familjegårdar runt om i världen, detta med försäkran om att handeln fortsätter stödja familjerna för flera generationer framåt.

Att varumärket dessutom är 100% veganskt och cruelty free - hur bra? Vi tänkte tipsa om 3 produkter från Reverie som redan blivit stora favoriter.

Reverie CAKE

Den ultimata produkten för att ta hand om din hårbotten! Detta serum vårdar, skyddar och främjar hårväxten. Det är en leave-in-behandling som passar alla hårtyper och hjälper till att balansera pH-värdet i hårbotten. Några av nyceklingredienserna är stamceller från äpple som har anti-age-effekter, hydraliserat protein från lupin som boostar hårets cellförnyelse och vatten från ros/rosmarin som verkar vårdande och revitaliserande.

Reverie MARE

Denna härliga mist hjälper dig att enkelt addera volym till håret samtidigt som den har stärkande effekter. Den är berikad med havssalt från medelhavet som hjälper till att både vårda och stärka hårets naturliga textur. För en klassisk strandlook!

Reverie EVER

Sist men inte minst, Reveries EVER Recovery Oil som är en lätt, torr hårolja som hjälper till att skydda, vårda och öka glans samtidigt som det verkar värmeskyddande. Berikad med en kombination av marulaolja, squalane samt fröolja från oljekål. Passar alla hårtyper men är idealisk för dig som har torrt/skadat hår.