Möt varumärket Holika Holika

2017-06-14

Nu har vi lanserat ytterligare ett stort varumärke inom K-Beauty-segmentet (we're on fire!) och det är inget mindre än Holika Holika! Ett sydkoreanskt varumärke som lanserades redan 2010 och har sedan dess blivit ett av de mest populära varumärkena inom K-Beauty.

Vad är då Holika Holika?

Jo, det har ju inte blivit ett av K-Beauty-världens mest populära märken genom att vara medelmåttiga precis. Holika Holika erbjuder ett brett utbud av innovativa och lekfulla hud- och sminkprodukter som alla har iögonfallande och färgsprakande förpackningar som får en att känna sig som att man är ett barn i en godisbutik. Deras produkter håller väldigt kvalité och med aktiva ingredienser ger de verkligen resultat - omedelbart och på lång sikt.

Ingredienserna i Holika Holikas produkter är av förstaklassig kvalitét, detta för att på bästa sätt framhäva varje persons naturliga skönhet. Vi tänkte gå igenom några av deras supercoola och härliga produkter som är måste-ha i ditt badrum (listan kan dock göras lång)!

Holika Holika Sheet Masks

Holika Holika har en hel del sheet masks, vilket är perfekt eftersom det är så trendigt just nu. Vi tänkte nämna tre olika sheet masks som snabbt blivit favoriter hos oss, och hos våra kunder.

  • Baby Pet Magic Mask Sheet Pug - hur gulligt?! Denna sheet mask har utseendet av en pug, vilket är både supersött och roligt samtidigt som den erbjuder effektiva anti-age-egenskaper samt verkar intensivt återfuktande.
  • Pure Essence Mask Sheet - Cucumber - åh-så-svalkande! Gurka har ju länge varit känt för sina hudvårdande egenskaper och här har man samlat gurkans svalkande och intensivt återfuktande effekter i en sheet mask. Ett tips är att ha den en stund i kylskåpet innan du ska använda den för extra kylande känsla. Helt perfekt efter en dag i solen t.ex!
  • Pig Nose Clear Blackhead 3-Step Kit - för att bli av med dina porer! Denna sheet mask kommer i tre delar, en för att öppna porerna, en för att avlägsna porerna och en för att verka porsammandragande. Säg adjö till envisa pormaskar!

Äggformad rengöring?

Nej det är inte några målade påskägg, det är rengöring för ansiktet! Holika Holika Smooth Egg Soap Special Set innehåller fyra stycken äggformade rengöringstvålar, som alla har sina speciella funktioner för huden.

Den vita tvålen passar alla hudtyper, men särskilt för dig som upplever att du har problem med förstorade porer då den verkar både rengörande på djupet och porsammandragande. Den svarta tvålen passar dig med kombinerad eller fet hud då den hjälper till att verka reducerande på pormaskar samt balanserar talgproduktionen.

Du får också med en röd tvål, perfekt för dig med torr och kombinerad hud som är i behov av anti-age då den både har anti-age-egenskaper och ger huden en fuktboost. Sist men inte minst, den gröna tvålen som passar alla hudtyper men är extra bra för dig med känslig/glåmig hud då den hjälper till att återfukta och vårda men framförallt avlägsna döda hudceller för att framhäva en vacker lyster. Detta kit är perfekt för dig som vill prova på Holika Holikas äggformade tvålar, eller som present till någon du tycker om.

Äggbaserad rengöring

Vi fortsätter på ägg-spåret med Holika Holika Smooth Egg Skin Cleansing Foam, en innovativ rengöring som är berikad med flera naturliga extrakt från - du gissade rätt, ägg. Tillsammans med flera andra aktiva ingredienser hjälper denna rengöring till att exfoliera huden på ett milt men effektivt sätt samtidigt som den vårdar. Din hud får en vacker lyster samtidigt som rengöringen har en förbättrad effekt på förstorade porer, elasticitet och densitet.

Det finns även en peeling, Holika Holika Gudetama Smooth Egg Skin Peeling Gel som med hjälp av naturliga ägg-extrakt, sockerrör, sockerlönn, apelsin och citron (nästan som en kaka!) ger huden en skonsam men effektiv peeling för att framhäva en vacker lyster samtidigt som den boostar huden med fukt.

Hand- & fotmask

Det finns masker inte bara för ansiktet utan även för fötter och händer! Holika Holika har bl.a Baby Silky Foot One Shot Peeling som är en intensiv exfoliering för fötterna och idealisk för dig med förhårdnader. Under 7 dagar efter användning kommer döda hudceller avlägsnas tack vare bl.a 16 olika växtextrakt och AHA-syra vilket resulterar i bebismjuka fötter.

Även dina händer behöver kärlek, vilket du kan ge dem med Baby Silky Hand Mask Sheet! Denna produkt kommer i form av ett par handskar som du använder i ca 20 minuter för att mjukgöra händerna och lämna dem lena.

Holika Holikas smink

Det är inte bara innovativ hudvård Holika Holika erbjuder utan även nyskapande sminkprodukter! Bl.a Holika Holika Face 2 Change Roller T-Highlighter som är en riktigt behändig highlighter i rull-form. Den har en krämig formula med vårdande ingredienser och är supersmidig att applicera för att ge huden ett subtilt glow.

De har även en mascara med nästan magiska krafter! Nej då, inte magiska men nästintill. Magic Pole Mascara 2X Volume & Curl har en specialdesignad borste med så kallade "Memory Curl-polymer" för att ge dina fransar en vacker böj och fantastisk volym samtidigt som dina fransar behåller formen under hela dagen. Dina fransar får intensiv färg, en boost med volym och fantastisk definition. Den passar även dig med känsliga ögon!

Detta var några av Holika Holikas underbara skönhetsprodukter som snabbt blivit favoriter, vilken blir din favorit?