Möt varumärket Mizon

2017-09-06

Att vi på eleven har ett fokus på K-Beauty är ingen hemlighet och utökar nu vårt K-Beauty-sortiment med det sydkoreanska varumärket Mizon! Varumärket grundades av fem män som efter flera år av forskning och utveckling på ett av Sydkoreas största skönhetskoncerner Amore Pacific bestämde sig för att ta fram ett helt eget hudvårdsmärke. Deras vision var att erbjuda alla högkvalitativ koreansk hudvård oavsett vad man har för plånbok och idag är det att ständigt utveckla banbrytande, unika och resultatfokuserade produkter till plånboksvänliga priser som gäller.

Mizon är konstant i framkant när det kommer till utveckling och forskning av hudvård. De har ett konstant fokus på att ta fram nya, kreativa lösningar som man på ett enkelt sätt kan integrera i sin dagliga skönhetsrutin. De tillverkar alla sina produkter in-house och de har en väldigt hög standard på sina tillverkningsmetoder vad gäller kvalitét och teknologi.

Mizons bästsäljare kommer från deras snigelserie. Denna serie är baserad på en hög procent snigelsekret som är en av de populära ingredienserna inom K-Beauty. Det snigelsekret som Mizon använder sig av utvinns i snigel-vänliga laboratoriemiljöer där sniglarna rör sig fritt, inga sniglar kommer alltså till skada. Sedan samlas, renas och pulviseras snigelsekretet innan det går vidare för användning i produkter.

Prova t.ex Mizon Black Snail All In One Cream som passar alla hudtyper, ljusar upp, vårdar, mjukgör och har anti-age-effekter eller Mizon Snail Repair Intensive Ampoule som passar alla hudtyper, även den känsliga som har anti-age-effekter, är vårdande och fuktgivande samt verkar antiinflammatorisk.

Mizons produkter kan dels ha ett väldigt lekfullt utseende men också se väldigt eleganta ut. T.ex Mizon No. 1 King's Berry Cleansing Oil som må ha en lite larvig förpackning men låt dig inte luras av det, denna effektiva rengörinsolja (som dessutom är dryg och räcker superlänge) gör allt du vill att en rengöring ska göra. Den avlägsnar alla typer av makeup, även vattenfast, den är skyddande, den är rik på antioxidanter, den är antibakteriell, funkar för alla hudtyper och är extra positiv för en blandad och fet hudtyp och den är fri från färgämnen, parfym, parabener samt uttorkande alkohol. En stor favorit här på kontoret!

Deras Egg White Bubble Cleanser är också en favorit. Den härliga formulan ser verkligen ut som fluffig, vispad äggvita. Även denna har ett lite larvigt utseende men är ack så effektiv. Det är en milt exfolierande ansiktsrengöring som djuprengör, verkar uppljusande och fuktgivande och passar alla hudtyper.