Nagellack från Lancôme Summer Swing!

2017-07-06

De senaste lacken som jag har testat från Lancôme är verkligen vackra. Vi ska titta på fyra skimmerlack med utmärkta egenskaper som passar perfekt nu på sommaren men som jag också kan se skulle passa till hösten.

Vi har den sandfärgade Reflet d'Argent som är det ljusaste av de fyra. Färgen är en perfekt matchning med min hudton så naglarna blev väldigt diskreta medan jag bar det här lacket. Lacket täckte med två lager.

Det turkosa lacket L'Esprit Libre drar verkligen uppmärksamheten till naglarna. Jag bar detta strax efter det sandfärgade lacket och kontrasten är stor. Lacket är helt underbart och har en tendens till att skifta i grönt i vissa ljus. Lacket täckte med två lager.

Det mörkgröna lacket L'Echappee Belle överraskade stort, framför allt för att jag fick för mig att lacket skulle vara blått när jag tittade på flaskan. Det måste ha varit ljuset som har förvirrat mig för titta på hur det ser ut på naglarna. Lacket täckte med två lager.

Det kopparfärgade lacket Grain de Folie kommer att vara jättesnygg till solbrännan. Jag har bara swatchat det här lacket men jag ser fram emot att bära det snart. Lacket täckte med två lager.

Jag bestämde mig för att göra egna dekaler med det här lacket. Att göra egna dekaler är faktiskt jättelätt och det enda man behöver är en plastmatta att måla på (jag använde en akvarell palett) men det har gått bra att måla på zip-lock påsar tidigare. Jag klickade en liten klick av lacken på plastmattan och skapade mönster i färgen med en tandpetare. Jag upprepade mönstret för de fyra färgerna och sedan använde jag topplack över mönstret som blev och skapade på så sätt egna dekaler. När dessa hade torkat lyfte jag upp dem från mattan och klippte dem i lagom stora bitar för naglarna. Jag applicerade dem sedan över en vit bas och avslutade med topplack.